Hyvä tietää

TUIfly Nordic (BLX) ja Thomson Airways (TOM)

Lentoateria
Tema-matkalla matkan hintaan ei sisälly lentoaterioita. Lisämaksusta voit tilata ateriat etukäteen, hinta 28 e per henkilö menopaluu. Vesi, mehu, virvokkeet ja alkoholijuomat ovat myös maksullisia. Lennoilla on myynnissä snack-tuotteita. 

Ateria varataan matkavarauksen yhteydessä tai viimeistään viisi (5) vuorokautta ennen menolennon lähtöä puhelimitse asiakaspalvelustamme, puh. 09 42 45 22 98 tai info@temamatkat.fi. 

Matkatavarat 
TUIfly Nordicin ja Thomson Airwaysin lennoilla matkatavarat, sisältäen käsimatkatavaran, saavat painaa yhteensä enintään 20 kg.

Matkatavaran 20 kg kokonaismäärästä käsimatkatavaraa saa olla yksi, korkeintaan 5 kg painava laukku. Kokonaismäärän voi tämän rajoituksen huomioiden jakaa käsimatkatavaraan ja ruumaan menevään matkatavaraan haluamallaan tavalla (esim. 15 + 5 kg tai 17 + 3 kg). Käsimatkatavara saa olla mitoiltaan korkeintaan 55 x 40 x 23 cm.

Kahden matkustajan yhteinenkään, ruumassa kuljetettava yksittäinen matkalaukku ei saa painaa yli 32 kg. 

Lisäpalvelut
Lentoyhtiöltä voi varata joko puhelimitse (puh. 0303 60 010), verkkosivujen www.tuiflynordic.fi kautta tai suoraan Paxportin verkkosivuilta, juhla-aterian tai tietyn istumapaikan tai suorittaa etukäteen maksun ylimääräisestä matkatavarasta. 

Lisäpalvelut ovat varattavissa aina siihen asti kun menolennon lähtöön on neljä (4) vuorokautta, lukuunottamatta kuohuviini/shamppanja & suklaa -tervehdystä, joka on tehtävä viimeistään seitsemän (7) vuorokautta ennen lähtöä. Lisäpalvelut maksetaan verkkosivuilla tilauksen yhteydessä luottokortilla tai verkkopankkitunnuksilla (Nordea, OKO ja Danske Bank). Puhelimitse tehdyt varaukset maksetaan luottokortilla puhelinveloituksena. Puhelimitse tilatuista maksullisista lisäpalveluista peritään 5 € palvelumaksu/varaus.

Lähtöselvitys
TUIfly Nordicin ja Thomson Airwaysin lentojen lähtöselvityspisteet Helsinki-Vantaan lentoasemalla terminaalissa T2 avautuvat viimeistään kaksi tuntia ennen lähtöä ja sulkeutuvat tuntia ennen lähtöä.

Lähtöselvitys on mahdollista tehdä myös netissä, joko www.tuiflynordic.fi / Online-lähtöselvitys tai suoraan https://secure.paxport.net/tui/nordic/. Jos olet varannut ennakkoon tietyn istumapaikan voit tehdä lähtöselvityksen aikaisintaan 14 vrk ja viimeistään 3 vrk ennen lennon lähtöaikaa. Internetlähtöselvitys on avoinna kaikille matkustajille 48–15 tuntia ennen lennon lähtöaikaa. Koneeseennousukortin voit tulostaa tai tilata matkapuhelimeesi. Online-lähtöselvitys toimii vain menolennolla, eikä se toistaiseksi ole mahdollinen Meksikon Cancúniin lähteville lennoille. 

Jos lentosi suuntautuu Schengen-alueen ulkopuolelle, varaa aikaa portille siirtyessäsi myös passintarkastukseen. 

Eri lentoluokat Boeing 787 -konetyypissä
TUI lentää joitain kaukokohteiden tilauslentoja Thomson Airwaysin Dreamliner- eli B787-konetyypillä, jossa on kaksi lentoluokkaa. Näillä lennoilla Tema-asiakkaiden matkan hintaan sisältyy istuinpaikka Dreamliner-luokassa.

Taxfree
Voit tilata ennakkoon lennolla toimitettavaksi taxfree-tuotteita osoitteessa https://shop.inflightservice.se/iwos/tui/fi/. Kirjaudu lentovarauksellesi käyttäen matkanjärjestäjänä pudotusvalikon ”Jambo Tours Login without booking code”, jonka jälkeen annat lentojesi tiedot ja nimesi. Paluulennolle voit tehdä tilauksen myös menolennolla.

Lentoyhtiön yhteystiedot
www.tuiflynordic.fi

Asiakaspalvelu
Puhelin: 0303 60 010 (matkapuhelimesta 19,00 snt/min, kiinteän verkon puhelimesta 8,21 snt/puhelu + 3,20 snt/min)
Sähköposti: tuifly@tui.fi

 
XClose
 
XClose
Tilaa TEMA-matkojen uutiskirje!

Uutiskirje pitää sinut ajan tasalla TEMA-maailman tapahtumista. Saat suoraan sähköpostiisi viimeisimmät matkauutuudet, houkuttelevat tarjoukset ja kertomukset kaukaisista maailmankolkista. .

Täytä vain tiedot alle ja lähetä tilaus matkaan!


Jokaisen Teman Uutiskirjeen alalaidassa on peruutuslinkki, jota klikkaamalla voit päättää tilauksesi koska tahansa.