Hyvä tietää

Australia

Päivitämme tätä sivua tällä hetkellä!

Australian viranomaiset suosittelevat voimakkaasti, että passi on voimassa kuusi (6) kuukautta matkan jälkeen.

Suomen kansalaiset tarvitsevat viisumin. Viisumi on anottava viimeistään kaksi viikkoa ennen lähtöpäivää, mutta suosittelemme, että varmistat eVisitor-viisumin saamisen anomalla sen ajoissa, jotta viisumin saannin mahdollinen epääminen ei aiheuttaisi turhia matkan peruutuskuluja. Huomaa kuitenkin, ettei viisumia kannata anoa liian aikaisin, sillä se on voimassa 12 kuukautta sen myöntämisestä.

Online-anomus aloitetaan luomalla kullekin matkustajalle oma käyttäjätunnus ja salasana ImmiAccount-”tilille”. Kustakin matkustajasta, myös lapsista, täytetään oma online-hakemus. Hakemuksessa kysytään matkalla voimassa olevan passin tietoja sekä käytössä oleva sähköpostiosoite, johon viisumin saanti vahvistetaan. Hakemusta täyttäessäsi saat hakemuskohtaisen numeron (Transaction Reference Number, TRN), jolla pääset tarkastelemaan hakemuksesi tilannetta kirjautumalla ImmiAccount-tilillesi, jos hyväksymistä ei tule sähköpostiisi 12 tunnin sisällä.

Jos hakemus hyväksytään, saat 12 tunnin sisällä vahvistuksen viisumista sähköpostiisi. Ota tämä vahvistus mukaasi matkalle! Jos hakemusta ei hyväksytä, saat myös siitä eri ilmoituksen sähköpostitse.

Lisätietoja lähimmästä viisumiasioita hoitavasta Australian suurlähetystöstä Berliinissä, viisumiasiat puh. +44 207 420 3690, http://germany.embassy.gov.au

Huomaa että usein Australiaan matkustettaessa välietappina käytettävän maan, kuten esimerkiksi Arabiemiraattien (Dubai) ja Singaporen viranomaiset vaativat, että matkustajan passin on oltava voimassa vähintään kuusi (6) kuukautta maahan saapumisen tai sieltä poistumisen jälkeen. Suomen kansalaiset eivät tarvitse ennakkoon anottua viisumia Singaporeen ja Arabiemiraatteihin.

 
XClose
 
XClose
Tilaa TEMA-matkojen uutiskirje!

Uutiskirje pitää sinut ajan tasalla TEMA-maailman tapahtumista. Saat suoraan sähköpostiisi viimeisimmät matkauutuudet, houkuttelevat tarjoukset ja kertomukset kaukaisista maailmankolkista. .

Täytä vain tiedot alle ja lähetä tilaus matkaan!


Jokaisen Teman Uutiskirjeen alalaidassa on peruutuslinkki, jota klikkaamalla voit päättää tilauksesi koska tahansa.