Risteilyt

Vesitiet ovat kautta historian yhdistäneet mielenkiintoisimpia paikkoja ja sivilisaatioita toisiinsa. Risteily onkin mainio tapa kokea yhdellä matkalla paljon. Se on myös mukava ja vaivaton tapa matkustaa – yöpymispaikka, ravintola ja kansituolit siirtyvät mukana risteilyn ajan mielenkiintoisesta paikasta toiseen. 

Risteilymatkalla on aina mukana asiantunteva, suomenkielinen opas, jonka ansiosta tutustut maahan ja vierailukohteisiin pintaa syvemmältä. Risteilymatkan hintaan sisältyvät lennot, muut kuljetukset, majoitus ja matkaohjelman mukaiset ateriat, retket ja sisäänpääsymaksut. Sinä voit keskittyä nauttimaan elämyksistä! 

Tema risteilee joilla ja saaristossa ja saat nähdä hienoja monumentteja, värikkäitä markkinapaikkoja ja idyllisiä kaupunkeja ja kyliä. Risteilyllä saat muistoja eliniäksi. Tervetuloa laivalle! 

B10A1595
 
XClose
 
XClose
Tilaa TEMA-matkojen uutiskirje!

Uutiskirje pitää sinut ajan tasalla TEMA-maailman tapahtumista. Saat suoraan sähköpostiisi viimeisimmät matkauutuudet, houkuttelevat tarjoukset ja kertomukset kaukaisista maailmankolkista. .

Täytä vain tiedot alle ja lähetä tilaus matkaan!


Jokaisen Teman Uutiskirjeen alalaidassa on peruutuslinkki, jota klikkaamalla voit päättää tilauksesi koska tahansa.