Vaellusmatkat

 

Teman vaellusmatkat tarjoavat jotain hiukan erikoisempaa kuin tavalliset kiertomatkat. Vaellusmatkoilla ollaan lähempänä luontoa ja paikallisia ihmisiä kuin muilla kiertomatkoilla ja vaellusmatkalla on aina mukana asiantunteva, suomenkielinen opas, jonka ansiosta tutustut maahan ja vierailukohteisiin pintaa syvemmältä.

Vaellusmatkan hintaan sisältyvät lennot, muut kuljetukset, majoitus ja matkaohjelman mukaiset ateriat, retket ja sisäänpääsymaksut. Sinä voit keskittyä nauttimaan elämyksistä!

Lue lisää muun muassa varustevinkeistä Hyvä tietää/Vaellusmatkat -osiosta.

Temaresor Tenerife

Matkat

  • Vaellus- ja pyöräilymatkamme on luokiteltu kolmen eri vaativuustason mukaan
  • 1Helppo

    Näillä matkoilla tahti on rauhallinen, eikä maasto ole niin mäkistä. Päivittäiset etapit eivät ole kovin pitkiä. Normaali peruskunto riittää.

  • 2Kohtalainen

    Päivittäiset etapit ovat hieman pidempiä ja maasto vaihtelevampaa. Vaativuustaso voi vaihdella matkaohjelman eri päivinä. Polut voivat olla epätasaisia ja korkeuserot ovat suurempia.

  • 3 Vaativa

    Nauttiaksesi näistä matkoista sinun pitää olla hyväkuntoinen ja pystyä etenemään vaativammassa maastossa. Joidenkin päivien etapit voivat olla pitkiä ja niillä voi olla jyrkkiä kohtia ja suuria korkeuseroja. Emme suosittele näitä matkoja polvivaivoista kärsiville.

 
XClose
 
XClose
Tilaa TEMA-matkojen uutiskirje!

Uutiskirje pitää sinut ajan tasalla TEMA-maailman tapahtumista. Saat suoraan sähköpostiisi viimeisimmät matkauutuudet, houkuttelevat tarjoukset ja kertomukset kaukaisista maailmankolkista. .

Täytä vain tiedot alle ja lähetä tilaus matkaan!


Jokaisen Teman Uutiskirjeen alalaidassa on peruutuslinkki, jota klikkaamalla voit päättää tilauksesi koska tahansa.