Mitä on TEMA?

TEMA-oppaat

Tervetuloa kanssamme elinikäisten lomamuistojen maailmaan! Tema-matkojen sydän ja sielu ovat asiantuntevat, karismaattiset Tema-oppaat. He avaavat raikkaita näkökulmia tutumpiinkin paikkoihin ja kulttuureihin ja johdattavat tarttumaan pienten hetkien kauneuteen. Oppaillamme on kokemuksen ja tiedon lisäksi työhönsä intohimo; jokainen päivä TEMA-matkalla on ainutlaatuinen seikkailu myös heille.

Kohdemaahan ja tutustumiskohteisiin perehtyneet, pidetyt Tema-oppaamme eivät ole vain käveleviä tietosanakirjoja. Värikkäässä joukossa on esimerkiksi opettajia, yhteiskuntatieteilijöitä ja biologeja sekä tietysti myös päätoimisia oppaita. Heitä kaikkia yhdistää kyky kertoa tarina – välittää tietoa, kiehtoa, koskettaa ja asettaa yksityiskohdat asiayhteyteensä. Asiakkaamme ovatkin antaneet oppaille arvosanaksi keskimäärin 9,3 pistettä kymmenestä mahdollisesta.

Ohessa esittelemme joitain oppaistamme. Emme pysty ennakkoon takaamaan sitä, kuka oppaista on mukana juuri sinun Tema-matkallasi. Mutta kuka Tema-oppaasi sitten onkin, hän johdattaa sinut matkalle kulttuuriin ja luontoon – pintaa syvemmälle ja kulissien taakse.

 
XClose