Mitä on TEMA?

Kaisa Juvonen

105x105_Kaisa_Juvonen

  • Koulutus: Kaupallisia opintoja, taide, kielet
  • Opaskokemus vuosina: 11
  • Kielitaito: Suomi, italia, ranska, englanti, ruotsi, saksa, arabia
  • Opastaa: Italia, Ranska, Kreikka, Kroatia, Slovenia, Marokko, Jordania, Sri Lanka, Thaimaa, Kiina

Usein TEMA-asiakkaamme kyselevät oppaan suosikkimaata. Pidän kaikista maista, joissa teen kiertomatkoja. Maailma on niin mielenkiintoinen paikka! Jos täytyisi kuitenkin valita vain yksi maa, olisi se Italia, jossa myös asun. Ranska taas oli varsinainen ensimmäinen ulkomaani. Jo opiskeluaikoina olin melkoinen Ranska-fani, taidan olla edelleenkin.

TEMA-matkoilla olen tekemisissä asioiden kanssa, jotka minua erityisesti kiinnostavat: taide, kulttuuri, luonto, eläimet – ja tietysti mielenkiintoiset ihmiset: temalaisten kanssa ollaan usein yhteyksissä matkojen jälkeenkin. 

Kiertomatkoilla jokainen päivä on erilainen, uusi, yllätyksellinenkin. Ranskan Provencessa meitä hätkähdyttää häikäisevä valo, joka on kiinnostanut taiteilijoita. Pariisiin voi aina palata, Seinen risteily antaa uusia näkökulmia ja uskomattomia kulinaarisia kokemuksia. Bordeaux’sta alkava Makujen Ranska on uudempi ranskalainen kokemus: viinejä, konjakkia, armanjakkia, mutta ei vain näitä. Retki Pyreneille ja ranskanpuoleiseen baskimaahan sekä Biarritz ovat elämyksiä. Italia, Bel Paese, Kaunis Maa on nimensä arvoinen.Thaimaa on monelle tuttu rantalomakohteena – TEMAn kiertomatkoilla nähdään täysin toiset Hymyn maan kasvot. Malesiassa olen viehättynyt ennen kaikkea Borneon Sabahista nenäapinoineen ja orankeineen. Viime matkalla adoptoin orangin, 2-vuotiaan punapään, Bellan.      

TEMA-maailma ja -henki on omansa! Kiertomatkoilla on yleensä sangen mukavaa – samanhenkisessä porukassa.

 
XClose
 
XClose
Tilaa TEMA-matkojen uutiskirje!

Uutiskirje pitää sinut ajan tasalla TEMA-maailman tapahtumista. Saat suoraan sähköpostiisi viimeisimmät matkauutuudet, houkuttelevat tarjoukset ja kertomukset kaukaisista maailmankolkista. .

Täytä vain tiedot alle ja lähetä tilaus matkaan!


Jokaisen Teman Uutiskirjeen alalaidassa on peruutuslinkki, jota klikkaamalla voit päättää tilauksesi koska tahansa.