Mitä on TEMA?

Pamela Stoor

105x105_Pamela_Stoor

  • Koulutus: Matkailu- ja markkinointimerkonomi
  • Opaskokemus vuosina: 15
  • Kielitaito: suomi, ruotsi, norja, tanska, englanti, kreikka
  • Opastaa: Kenia

Minulle on etuoikeus saada olla mukana kiertomatkoilla ja jokainen päivä on minulle kuin uusi seikkailu. Kiertomatkoilla innostun joskus vieraita enemmänkin esittelemään ja kertomaan eläimistä, luonnosta ja kulttuurista. Parasta safarilla on luonnon läheisyys ja se uskomaton sanoinkuvaamaton tunne saada olla osana savannin luontoa, ainakin hetkeksi.

Ääni, jonka perään aina kuuntelen ollessani safarilla, on hyeenan öinen huuto. Mikä saa minut innostumaan safarilla, on se että ikinä ei tiedä mitä tulee näkemään ja kokemaan. Jokainen safari on ainutlaatuinen. Olen luonteeltani utelias ja mottoni on oppia jotain uutta päivittäin.

Kiertomatkoilla olen oikea “muumimamma” joka pitää huolta jokaisesta vieraasta. Kiertomatkoilla ryhmän jäsenet muodostavat ryhmän hengen. Kiertomatkaopas on mukana luotsaamassa ryhmää eri kokemuksien kautta saamaan syvemmän ymmärryksen toisen maan kulttuuriin.

 
XClose
 
XClose
Tilaa TEMA-matkojen uutiskirje!

Uutiskirje pitää sinut ajan tasalla TEMA-maailman tapahtumista. Saat suoraan sähköpostiisi viimeisimmät matkauutuudet, houkuttelevat tarjoukset ja kertomukset kaukaisista maailmankolkista. .

Täytä vain tiedot alle ja lähetä tilaus matkaan!


Jokaisen Teman Uutiskirjeen alalaidassa on peruutuslinkki, jota klikkaamalla voit päättää tilauksesi koska tahansa.