Mitä on TEMA?

Yritystiedot

Tema on erikoistunut kulttuuriin ja luontoon suuntautuviin matkoihin.

Teman tuotemerkin omistus siirtyi 5.7.2016 TUI Nordicilta/Finnmatkoilta Jambo Tours Scandinavia AB:lle, joka on teknisesti siitä alkaen Teman vastuullinen, valmismatkatakuut Ruotsin Kammarkollegietiin asettanut matkanjärjestäjä. Tema-matkojen toiminta jatkuu ennallaan: matkat toteutetaan suunnitelmien mukaan ja suomen kielellä opastettuina kuten ennenkin ja Teman asiakaspalvelu vastaa suomalaisten asiakkaiden Tema-matkoja koskeviin kysymyksiin suomen kielellä. 

Jambo Tours Scandinavia AB
Glödlampsgränd 1, 120 31 Stockholm, Sweden
Yritysnumero (Bolagsverket): 556333-5958 

Puhelin: 09 42 45 22 98 (arkipyhät suljettu)

Sähköposti: info@temamatkat.fi 

Jambo Tours on tunnettu ruotsalainen, yksityinen matkanjärjestäjä, jolla on yli 40 vuoden kokemus korkealaatuisista ja asiakkaiden toiveita ja odotuksia vastaavista elämysmatkoista eri puolille maailmaa. Jambo Tours on Svenska Resebyråföreningenin (SRF), International Air Transport Associationin (IATA) ja Pacific Asia Travel Associationin (PATA) jäsen.  

 
XClose
 
XClose
Tilaa TEMA-matkojen uutiskirje!

Uutiskirje pitää sinut ajan tasalla TEMA-maailman tapahtumista. Saat suoraan sähköpostiisi viimeisimmät matkauutuudet, houkuttelevat tarjoukset ja kertomukset kaukaisista maailmankolkista. .

Täytä vain tiedot alle ja lähetä tilaus matkaan!


Jokaisen Teman Uutiskirjeen alalaidassa on peruutuslinkki, jota klikkaamalla voit päättää tilauksesi koska tahansa.