Mitä on TEMA?

Tietosuoja

Matkan ostaminen ja maksaminen

Kun ostat matkan Tema-matkojen internetsivulta, säilytämme varauksesta seuraavat tiedot:

  • Varausnumero
  • Varauspäivä
  • Sähköpostiosoite (jos asiakas on rastittanut kohdan, jossa haluaa lisätietoja sähköpostitse)

Matkan ostaminen, lentoaikataulujen muutokset ja uutiskirjeen tilaaminen

Tema-matkat käyttää antamiasi nimi- ja osoitetietoja matkalippujen postittamiseen. Jos matkaseurueeseen kuuluu useita henkilöitä, lähetämme matkavahvistukset ja matkaliput matkan varaajalle. Saat sähköisen vahvistuksen varauksen vastaanottamisesta muutaman minuutin sisällä varauksen tekemisestä, kun teet varauksen internet-varausjärjestelmässämme. Tema-matkat tarvitsee puhelinnumeroasi, jotta voimme nopeasti tavoittaa sinut, jos esimerkiksi lentoaikataulu muuttuu tai lento peruuntuu kokonaan viime hetkellä. Lähetämme myös matkaan liittyviä tärkeitä muistutuksia tekstiviestillä. 

Parantaaksemme ja kehittääksemme palveluamme teemme ajoittain verkkosivuillamme kyselyitä matkan varaamiseen liittyen. Itsestäsi ja matkaseurueestasi antamasi tiedot auttavat meitä tässä työssä. Näihin kyselyihin vastaaminen on täysin vapaaehtoista.

Jos olet matkustajatietoja täyttäessäsi hyväksynyt uutiskirjeen sähköpostilla, lähetämme sinulle tietoja uusista matkakohteista, tarjouksista ym. sähköpostiisi. Palvelu on valinnainen ja vapaaehtoinen. 

Maksutietojen salaaminen

Tema-matkat käyttää salauskirjoitustekniikkaa, jotta maksujen siirto olisi turvallista internet-sivuillamme. Selaimesi suojataan käyttämällämme kansainvälisen standardin mukaisella Secure Sockets Layer (SSL) salauksella, kun maksutietoja lähetetään. Käytämme myös Verified by Visa ja MasterCard Secure Code (3D-secure) -palvelua.Tema-matkat ei tallenna pankki- tai luottokorttinumeroita järjestelmiinsä, joten korttitietosi pysyvät salaisina.

 
XClose
 
XClose
Tilaa TEMA-matkojen uutiskirje!

Uutiskirje pitää sinut ajan tasalla TEMA-maailman tapahtumista. Saat suoraan sähköpostiisi viimeisimmät matkauutuudet, houkuttelevat tarjoukset ja kertomukset kaukaisista maailmankolkista. .

Täytä vain tiedot alle ja lähetä tilaus matkaan!


Jokaisen Teman Uutiskirjeen alalaidassa on peruutuslinkki, jota klikkaamalla voit päättää tilauksesi koska tahansa.