Mitä on TEMA?

Anita Ivanov

105x105_Anita_Ivanov

  • Koulutus: Oik.kand, HuK (venäjä, englanti, kirjallisuus)
  • Opaskokemus vuosina: 20
  • Kielitaito: ruotsi, englanti, venäjä, bulgaria, espanja, portugali, ranska, saksa
  • Opastaa: Bulgaria, Armenia, Ukraina, Brasilia, Kambodža, Thaimaa, Laos, Vietnam
  • Tätä et tiennyt minusta:Rakastan bridge-pelin pelaamista

Oppaan urani alkoi kauan sitten Pääkaupunkiseudun opaskurssilla Helsingissä ja monta opiskelijatytön kesää kului kaunista pääkaupunkiamme ulkomaalaisille turisteille esitellessä. Myöhemmin tieni vei maailmalle ja mieheni  ja hänen työnsä perässä olen matkannut maailmaa ristiin rastiin, idästä länteen. Saan tuntea itseni onnekkaaksi asuttuani vuosia mitä mielenkiintoisimmissa ja keskenään hyvinkin erilaisissa paikoissa: Kambodžassa, Brasiliassa, Venezuelassa ja täällä uudessa ”kotimaassani” Bulgariassa. Ja kuinka ollakaan, löysin TEMAn tai TEMA löysi minut ja olen vuosien mittaan saanut opastaa melkein  kaikissa entisissä ”kotimaissani”. Kaikkein eniten nautin opastamisesta maassa, jossa olen asunut ja jonka tunnen hyvin, silloin ryhmällekin välittyy (toivottavasti) aito kuva ja tunnelma kyseisestä maasta, sen kulttuurista ja historiasta, ja tietysti maan ihmisistä. 

Totuushan on, että jokainen maa on omalla tavallaan mielenkiintoinen ja suurenmoinen. Sen kauneuden ja erilaisuuden löytämisessä TEMA-opas auttaa. On palkitsevaa nähdä matkustamisesta ja elämästä kiinnostuneita iloisia ihmisiä, ja juuri sellaisia ihmisiähän TEMA-kiertomatkoilla usein tapaa. Ei hassumpi homma, vai mitä?

 
XClose
 
XClose
Tilaa TEMA-matkojen uutiskirje!

Uutiskirje pitää sinut ajan tasalla TEMA-maailman tapahtumista. Saat suoraan sähköpostiisi viimeisimmät matkauutuudet, houkuttelevat tarjoukset ja kertomukset kaukaisista maailmankolkista. .

Täytä vain tiedot alle ja lähetä tilaus matkaan!


Jokaisen Teman Uutiskirjeen alalaidassa on peruutuslinkki, jota klikkaamalla voit päättää tilauksesi koska tahansa.