Mitä on TEMA?

Outi Mömmö

105x105_Outi_Mommo

  • Koulutus:
  • Opaskokemus vuosina: 19
  • Kielitaito: Englanti, hindi
  • Opastaa: Intia, Nepal, Turkki

Minua kiinnostaa valtavasti ihmisten elintavat eri kulttuureissa – ja erilaiset uskonnot, kuten hindulaisuus ja islam. – Kiertomatkoilla tapaa helposti paikallista väkeä. Ihmisiä kiinnostavat eri asiat ja siitä osittain syntyy myös näiden matkojen rikkaus. Usein kiertomatkoilla pistäydytään myös paikoissa, joista ei matkaohjelmassa kerrota – ne ovat niitä pieniä yllätyksiä, jotka tekevät päivästä unohtumattoman…

Parasta kiertomatkoilla on tietenkin ihmiset. Ryhmä samanhenkisiä ihmisiä, jotka uteliaina, ilman kiirettä ja avoimin mielin liikkuvat ajassa ja paikoissa. Ryhmässä on eri ikäisiä ihmisiä: pariskuntia, ystävyksiä, yksin matkustavia naisia ja miehiäkin. 

Kaikilla TEMA-matkoilla on kohdemaassa koko ajan mukana suomalainen opas eikä kielitaito mielestäni ole välttämätön. Ja koska matkan aikana saa kuulla ja nähdä melkoisen rautaisannoksen luontoa ja kulttuuria, historiaa ja kiehtovia tarinoita, voi matkalle mukaan lähteä sekä paljon jo nähnyt että ensikertalainenkin.

Tervetuloa maistamaan muita kulttuureja ja lumoutumaan upeista maisemista. Nähdään TEMA-matkalla!

 
XClose
 
XClose
Tilaa TEMA-matkojen uutiskirje!

Uutiskirje pitää sinut ajan tasalla TEMA-maailman tapahtumista. Saat suoraan sähköpostiisi viimeisimmät matkauutuudet, houkuttelevat tarjoukset ja kertomukset kaukaisista maailmankolkista. .

Täytä vain tiedot alle ja lähetä tilaus matkaan!


Jokaisen Teman Uutiskirjeen alalaidassa on peruutuslinkki, jota klikkaamalla voit päättää tilauksesi koska tahansa.