Mitä on TEMA?

Turvallisuus

Tema-matkojen järjestämillä lomamatkoilla on matkustajien turvallisuus aina etusijalla. Toimintaamme ohjaava lainsäädäntö asettaa matkanjärjestäjälle huomattavan ja pitkäkantoisen vastuun, joka kattaa niin omat kuin alihankkijoidenkin toiminnot.

Tämä asettaa suuria vaatimuksia järjestelyille ja valmiudelle, joka meillä on oltava, jos ja kun jotain odottamatonta tapahtuu.

Teemme riskiarvion kaikista matkan osista: kuljetuksista, asumisesta, toimintatavoista ja järjestelyistä. Turvallisuutta seurataan ja parannetaan jatkuvasti.

Koulutus, tiedotus ja harjoitus ovat turvallisuustyön keskeisiä käsitteitä. Tema-matkojen asiakkaat saavat turvallisuustietoa matkansa aikana lennoilla ja bussissa oppailta. Turvallisuustietoa on myös verkkosivustomme Hyvä tietää -osion kohdassa ”Matkakohteen turvallisuus”.

Työntekijät yrityksen kaikilla tasoilla koulutetaan ennalta ehkäisevää turvallisuutta ja valmiutta koskevissa kysymyksissä. Tietoisuus riskeistä ja valmiustoiminnasta motivoi ja korottaa turvallisuustasoa. 

Tema-matkat ei järjestä matkoja maihin tai alueille, joihin ulkoasiainministeriö kehottaa olemaan matkustamatta. Linkki Suomen ulkoasiainministeriön nettisivuille.

 
XClose
 
XClose
Tilaa TEMA-matkojen uutiskirje!

Uutiskirje pitää sinut ajan tasalla TEMA-maailman tapahtumista. Saat suoraan sähköpostiisi viimeisimmät matkauutuudet, houkuttelevat tarjoukset ja kertomukset kaukaisista maailmankolkista. .

Täytä vain tiedot alle ja lähetä tilaus matkaan!


Jokaisen Teman Uutiskirjeen alalaidassa on peruutuslinkki, jota klikkaamalla voit päättää tilauksesi koska tahansa.