Pyöräilymatkat

Pyöräilymatkamme ovat kiertomatkoja polkupyörällä ja tärkeintä niillä on nauttia maisemista, viehättävistä kylistä ja kauniista historiallisista rakennuksista, ihmisten kohtaamisesta sekä hyvästä ruoasta ja juomasta. Pyöräilymatkamme eivät ole hengästyttävää kilpapyöräilyä. 

Matkan varrella Tema-oppaamme kokoaa välillä ryhmän ympärilleen ja kertoo mielenkiintoisia tarinoita historiasta ja nykypäivästä. Välillä pysähdymme retkilounaalle nauttimaan seudun herkkuja. 

Pyöräilymatkan hintaan sisältyvät lennot, muut kuljetukset, polkupyörän vuokra, majoitus ja matkaohjelman mukaiset ateriat, retket ja sisäänpääsymaksut, eikä sinun tarvitse itse kuljettaa matkatavaroitasi pyörän tarakalla. Sinä voit keskittyä nauttimaan elämyksistä!

Varustautumisesta pyöräilymatkaan voit lukea lisää täältä. 

Tema Italy

Matkat

  • Vaellus- ja pyöräilymatkamme on luokiteltu kolmen eri vaativuustason mukaan
  • 1Helppo

    Näillä matkoilla tahti on rauhallinen, eikä maasto ole niin mäkistä. Päivittäiset etapit eivät ole kovin pitkiä. Normaali peruskunto riittää.

  • 2Kohtalainen

    Päivittäiset etapit ovat hieman pidempiä ja maasto vaihtelevampaa. Vaativuustaso voi vaihdella matkaohjelman eri päivinä. Polut voivat olla epätasaisia ja korkeuserot ovat suurempia.

  • 3 Vaativa

    Nauttiaksesi näistä matkoista sinun pitää olla hyväkuntoinen ja pystyä etenemään vaativammassa maastossa. Joidenkin päivien etapit voivat olla pitkiä ja niillä voi olla jyrkkiä kohtia ja suuria korkeuseroja. Emme suosittele näitä matkoja polvivaivoista kärsiville.

 
XClose
 
XClose
Tilaa TEMA-matkojen uutiskirje!

Uutiskirje pitää sinut ajan tasalla TEMA-maailman tapahtumista. Saat suoraan sähköpostiisi viimeisimmät matkauutuudet, houkuttelevat tarjoukset ja kertomukset kaukaisista maailmankolkista. .

Täytä vain tiedot alle ja lähetä tilaus matkaan!


Jokaisen Teman Uutiskirjeen alalaidassa on peruutuslinkki, jota klikkaamalla voit päättää tilauksesi koska tahansa.