Uutuus

Jouluinen viikonloppu Tukholmassa

TEMAn jouluisen viikonlopun aikana näet ja koet Tukholman viehättävää joulutunnelmaa. Tutustumme lähemmin Tukholmaan kaupunkikierroksella, jonka päätämme historialliseen Vanhaan kaupunkiin. Vanhan kaupungin salat ja kapeat kujat tulevat tutuiksi kävelykierroksellamme. Viikonlopun aikana ehdimme vierailla kaksilla eri joulumarkkinoilla – Vanhan kaupungin Stortorgetilla ja Ruotsin vanhimmassa kaupungissa Sigtunassa. Astrid Lindgrenin tarina Kajsa Kavatista, pienestä tytöstä, joka auttoi isoäitiään myymään possuja joulumarkkinoilla palautuu varmasti mieleesi näissä jouluisissa tunnelmissa – lämpimästi tervetuloa Tukholmaan!

Tärkeää tietoa

Maat: Ruotsi

Matkatyyppi: Kaupunkiloma

Matkan pituus: 4 päivää

Ryhmän koko: 15-28 henkeä

Viisumi tarvitaan: Ei

Kohokohdat

 • Jouluinen illallinen laivalla
 • Kaupunkikierros Tukholmassa
 • Vanhan kaupungin joulumarkkinat
 • Sigtunan joulumarkkinat
 • Keskeisellä paikalla sijaitseva hotelli

Hyvä tietää

Matkan hintaan sisältyy
Edestakainen laivamatka Turku – Tukholma, majoitus jaetussa kahden hengen hytissä/huoneessa (hyttiluokka on Seaside Four), Tema-oppaan palvelut sekä ohjelman mukaiset kuljetukset, ateriat, retket, sisäänpääsymaksut ja aktiviteetit, ellei muuta mainita.

Yhden hengen hytti/huone lisämaksusta (tarkista hinta kotisivuiltamme varauksen hintaerittelystä tai asiakaspalvelusta).

Laivamatkat
Menomatka M/S Grace

Lähtö: -

Saapuminen: -

Paluumatka M/S Viking Glory

Lähtö: Tukholma sunnuntai -

Saapuminen: -

Temamatkoilla matkustat pienemmissä ryhmissä
Temamatkoilla matka ja matkustaja ovat kaikki kaikessa. Yhdessä kohtaamme ihmisiä ja kulttuureja ja koemme ainutlaatuisia kokemuksia luonnossa – läheisellä, aidolla ja miellyttävällä tavalla. Ryhmäkokomme tukevat kaikkea tätä, ja se onkin yksi tärkeimmistä syistä, miksi monet valitsevat matkustaa juuri TEMAn kanssa. Vältämme liian suuria ryhmiä matkoillamme, jotta jokainen matka olisi jokaiselle matkustajalle ennen kaikkea arjen ylittävä elämys, josta jää muistoja elinajaksi!

Valuutta
Ruotsin kruunu: Kruunu (SEK)

Tavallisimmat pankki- ja luottokortit käyvät Ruotsissa yleisesti maksuvälineenä. Käteisellä voi maksaa äärimmäisen harvassa paikassa. Laivalla voi kuitenkin maksaa myös käteisellä.

Matkan hintaan sisältyvät ohjelman mukaiset ateriat. Matkakassaa arvioidessa kannattaa huomioida muut ateriat, ruokajuomat (myös yhteisillä aterioilla), kahvit ja virvokkeet ja matkamuistot.

Juomarahat
Juomarahat eivät sisälly matkan hintaan.

Jos haluat jättää oman, henkilökohtaisen juomarahan, se ilahduttaa varmasti aina saajaa. Tema-oppaalta voit kysyä, millainen summa kulloinkin on sopiva.

Ilmasto ja vaatetus
Tukholman sää ei poikkea juurikaan Helsingin säästä. Lähempänä lähtöpäivää kannattaa tarkistaa ajan tasalla oleva lähipäivien sääennuste netistä, esim. www.foreca.fi tai www.bbc.com/weather.

Lue lisää ruotsista
Mielenkiintoisia lisätietoja maista sekä ulkoasiainministeriön matkustustiedotteet löydät ministeriön nettisivuilta www.formin.fi, Maat ja alueet -osiosta.

Lue myös
Yleistä passi- ja viisumiasioista sekä rokotuksista ja matkailuterveyteen liittyvistä asioista Hyvä tietää -osiosta ja Matkailijan terveysoppaasta Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen nettisivuilta www.thl.fi.

Hotelli/majoitus

Kaikkiin matkoihimme sisältyvät ohjelman mukaiset

 • Suomenkielisen Tema-oppaan palvelut
 • Huolellisesti valitut lennot ja hotellit
 • Ateriat
 • Sisäänpääsymaksut päiväohjeman mukaisesti
 • Maistiaisia
 • Katso päiväohjelma

Suosittelemme myös Viikonloppu- ja kaupunkilomat

 
XClose
 
XClose
Tilaa TEMA-matkojen uutiskirje!

Uutiskirje pitää sinut ajan tasalla TEMA-maailman tapahtumista. Saat suoraan sähköpostiisi viimeisimmät matkauutuudet, houkuttelevat tarjoukset ja kertomukset kaukaisista maailmankolkista. .

Täytä vain tiedot alle ja lähetä tilaus matkaan!


Jokaisen Teman Uutiskirjeen alalaidassa on peruutuslinkki, jota klikkaamalla voit päättää tilauksesi koska tahansa.