Viikonloppu EdinburghissaKohokohtana The Royal Edinburgh Military Tattoo

Pidennetty viikonloppu, joka pitää sisällään unohtumattoman The Royal Military Tattoon. Tutustumme yhdessä Edinburghin vaikuttavaan linnaan. Sinulle jää myös omaa aikaa tehdä tutkimusretkiä tässä charmikkaassa ja ystävällisessä kaupungissa. Matkaamme myös kaupungin ulkopuolelle, viehättävälle maaseudulle, jossa tutustumme Rosslyn Kappeliin. Kappeli on tullut tunnetuksi Da Vinci Koodi -elokuvasta ympäri maailmaa. Whiskyyn ja sen saloihin perehdymme kuvankauniissa Glenkinchien tislaamossa, joka sijaitsee vain puolen tunnin ajomatkan päässä Edinburghista. Lammemuirin kukkulat Skotlannin alamailla tarjoavat erinomaiset puitteet tämän Single Malt -whiskyn valmistamiseen, jota luonnollisesti maistelemme tislaamolla. Tervetuloa tutustumaan kanssamme Skotlantiin ja sen ainutlaatuiseen kulttuuriin!


Halutessasi matkasi opastuksen ruotsin kielellä, tutustu matkavalikoimaamme klikkaamalla seuraavaa linkkiä. https://www.temaresor.se/

Tärkeää tietoa

Maat: Skotlanti, Iso-Britannia

Matkatyyppi: Kaupunkiloma - Kiertomatka

Matkan pituus: 4 päivää

Ryhmän koko: 20-25 henkeä

Viisumi tarvitaan: Ei

Kohokohdat

 • The Royal Edinburgh Military Tattoo
 • Retki Rosslyn Kappelille
 • Illanvietto skotlantilaisittain
 • Käynti tislaamossa ja whiskyn maistajaiset
 • Hotellin keskeinen sijainti - helppo lähteä omille tutkimusretkille

Hyvä tietää

Matkan hintaan sisältyy
Edestakainen reittilento Helsinki – Edinburgh, majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa, Tema-oppaan palvelut sekä ohjelman mukaiset kuljetukset, ateriat, retket, sisäänpääsymaksut ja aktiviteetit, ellei muuta mainita.

Yhden hengen huone lisämaksusta (tarkista hinta nettisivuilta varauksen hintaerittelystä tai asiakaspalvelusta). 

Jos varaat lennot itse tai haluat muusta syystä osallistua vain itse kiertomatkalle, saat matkan hinnasta alennuksen (tarkista hinta nettisivuilta varauksen hintaerittelystä tai asiakaspalvelusta).

Valuutta
Iso-Britannia: punta (GBP)Voit vaihtaa euroja paikan päällä puntiin ja tavallisimmat pankki- ja luottokortit käyvät myös yleisesti sekä maksuvälineenä että käteisnostoihin pankkiautomaateissa, mutta ainakin pieni alkukassa puntia on ajan säästämiseksi hyvä vaihtaa jo ennen matkaa. 

Matkan hintaan sisältyvät ohjelman mukaiset ateriat. Matkakassaa arvioidessa kannattaa huomioida muut ateriat, ruokajuomat (myös yhteisillä aterioilla), kahvit ja virvokkeet, matkamuistot ja juomarahat.

Juomarahat
Matkan hintaan ei sisälly juomarahoja. Suosittelemme, että varaat matkakassaasi noin 8 puntaa juomarahoja varten.Tema-opas kerää matkan alussa juomarahat yhteiseen kassaan ja huolehtii sen jälkeen juomarahojen antamisesta koko ryhmän puolesta kuljettajille ja ravintoloiden henkilökunnalle yhteisillä aterioilla. 

Jos haluat jättää oman, henkilökohtaisen juomarahan, se ilahduttaa varmasti aina saajaa. Tema-oppaalta voit kysyä, millainen summa kulloinkin on sopiva.

Ilmasto ja vaatetus
Sää voi olla Skotlannissa vaihtelevaa ja äkilliset sadekuurot ovat tavallisia. Lähempänä lähtöpäivää kannattaa tarkistaa ajan tasalla oleva lähipäivien sääennuste netistä, esim. www.foreca.fi tai www.bbc.com/weather. Ota mukaan kevyt sateen- ja tuulenpitävä takki ja mukavat, kävelyihin sopivat, "sisäänajetut" kengät.

Muuta
Lue lisää Isosta-Britanniasta. Mielenkiintoisia lisätietoja maista sekä ulkoasiainministeriön matkustustiedotteet löydät ministeriön nettisivuilta www.formin.fi, Maat ja alueet -osiosta. 

Ethän unohda adapteria!

Lue myös
Yleistä passi- ja viisumiasioista sekä rokotuksista ja matkailuterveyteen liittyvistä asioista Hyvä tietää -osiosta ja Matkailijan terveysoppaasta Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen nettisivuilta www.thl.fi

Hotelli/majoitus

Kaikkiin matkoihimme sisältyvät ohjelman mukaiset

 • Suomenkielisen Tema-oppaan palvelut
 • Huolellisesti valitut lennot ja hotellit
 • Ateriat
 • Sisäänpääsymaksut päiväohjeman mukaisesti
 • Maistiaisia
 • Katso päiväohjelma
 
XClose
 
XClose
Tilaa TEMA-matkojen uutiskirje!

Uutiskirje pitää sinut ajan tasalla TEMA-maailman tapahtumista. Saat suoraan sähköpostiisi viimeisimmät matkauutuudet, houkuttelevat tarjoukset ja kertomukset kaukaisista maailmankolkista. .

Täytä vain tiedot alle ja lähetä tilaus matkaan!


Jokaisen Teman Uutiskirjeen alalaidassa on peruutuslinkki, jota klikkaamalla voit päättää tilauksesi koska tahansa.