Hyvä tietää

Ajankohtaista tietoa Korona-viruksesta ja sen aiheuttamista vaikutuksista matkustamiseen

(päivitetty 18.7.2020)

Suomen Ulkoministeriö kehottaa edelleen, tämän hyvin poikkeuksellisen tilanteen vuoksi (koronavirus COVID-19), välttämään kaikkea tarpeetonta matkustamista ulkomaille toistaiseksi. Poikkeuksena Norja, Tanska, Islanti, Viro, Latvia ja Liettua, joiden osalta Suomen sisärajavalvonta ja karanteenisuositus loppui 15.6. Näiden maiden lisäksi 13.7. alkaen: Alankomaat, Andorra, Belgia, Irlanti, Itävalta, Kreikka, Kypros, Liechtenstein, Malta, Saksa, San Marino, Slovakia, Sveitsi, Unkari ja Vatikaani. TEMA peruuttaa myös kaikki matkat toistaiseksi,  ainakin 15.8.2020 saakka. Tulemme olemaan yhteydessä mahdollisimman pian kaikkiin tälle ajanjaksolle matkan varanneisiin asiakkaisiin (matkojen lähtöpäiväjärjestyksessä), joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Mitä tapahtuu, jos olosuhteet muuttuvat matkan aikana?
Seuraamme jatkuvasti eri kohteiden paikallisten viranomaisten ohjeistusta ja tiedotteita, joihin reagoimme mahdollisimman pian. Näin pyrimme varmistaamaan matkan toteuttamisen alkuperäisen matkaohjelman mukaisesti parhaalla mahdollisella tavalla.

Mitä tapahtuu 15.8.2020 jälkeen?
Tämän hetkisen tiedon mukaan tullaan 15.8.2020 jälkeen alkavat matkat toteuttamaan alkuperäisen suunnitelman mukaisesti. Lähdöille 15.8.2020 jälkeen tullaan siis noudattamaan TEMAn voimassa olevia muutos- ja peruutusehtoja. Nähdäksesi peruutusehdot, klikkaa alla olevaa linkkiä.

Miten toimimme jos olet matkalla juuri nyt?
Matkustajiemme hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää ja seuraamme koko ajan aktiivisesti tilannetta maailmanlaajuisesti. Tietyt maat ovat jo sulkeneet rajoja ja näissä tapauksissa teemme kaiken mahdollisen, että saisimme matkustajamme kotiin niin pian kuin mahdollista. Mikäli olet matkallamme ja edellä mainittu tilanne sattuisi kohdallesi, otamme sinuun välittömästi yhteyttä.

Mikäli emme ole sinuun yhteydessä, jatkuu matkasi alkuperäisen suunnitelman mukaisesti, samoin kuin kotiinpaluu matkalta takaisin Suomeen. Pyydämme myös sinua matkustajana olemaan tarkkaavainen koska tilanteet saattvat muuttua hyvinkin nopeasti, niin lentoyhtiöiden kuin viranomaistenkin taholta.

Mikäli sinulla on kysymyksiä liittyen äkilliseen ja ennalta-arvaamattomaan tilanteeseen matkasi aikana, ethän epäröi ottaa meihin yhteyttä soittamalla hätänumeroomme (24 tuntia vuorokaudessa), jonka olet saanut muiden matkustusasiakirjojen yhteydessä. Kaikki Tema-oppaamme ovat äärimmäisen kokeneita ja ja hoitavat edellä mainitut tilanteet ammattitaitoisesti. Olemme koko ajan yhteydessä oppaisiimme ympäri maailmaa, ja myös tätä kautta saamme viimeisintä päivitettyä tietoa.

 
XClose
 
XClose
Tilaa TEMA-matkojen uutiskirje!

Uutiskirje pitää sinut ajan tasalla TEMA-maailman tapahtumista. Saat suoraan sähköpostiisi viimeisimmät matkauutuudet, houkuttelevat tarjoukset ja kertomukset kaukaisista maailmankolkista. .

Täytä vain tiedot alle ja lähetä tilaus matkaan!


Jokaisen Teman Uutiskirjeen alalaidassa on peruutuslinkki, jota klikkaamalla voit päättää tilauksesi koska tahansa.