Pyöräillen VenetossaGardajärvi ja Venetsia

Pyöräilymatkamme vie sinut Veneton maisemiin, vaikuttavan kauniiseen Dolomiittien vuoristoon sekä italialaisiin klassikoihin kuuluvalle Gardajärvelle. Matkan aikana pyöräilemme vuorenhuippujen katveessa, läpi peikkometsien ja viehättävien italialaisten pikkukaupunkien, mutta myös Veneton kumpuilevilla viiniviljelmillä. Käymme Cortinassa, Gardajärvellä, Trevisossa ja Venetsiassa, ja välillä maistelemme viinejä ja muita paikallisia herkkuja. 


Halutessasi matkasi opastuksen ruotsin kielellä, tutustu matkavalikoimaamme klikkaamalla seuraavaa linkkiä. https://www.temaresor.se/

Järjestämme lennot haluamaltasi lähtöpaikkakunnalta. 


Tärkeää tietoa

Maat: Italia

Matkatyyppi: Pyöräilymatka - vaikeustaso 2, kohtalainen

Matkan pituus: 8 päivää

Ryhmän koko: 14-18 henkeä

Viisumi tarvitaan: Ei

Kohokohdat

 • Cortina d´Ampezzon olympiakaupunki
 • Proseccon valmistus
 • Pyöräily Gardajärvellä
 • Kaunis Trevison kaupunki
 • Käynti Venetsiassa

Hyvä tietää

Matkan hintaan sisältyy
Edestakainen reittilento Helsinki – Venetsia (koneenvaihto), majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa, Tema-oppaan palvelut, polkupyörän vuokra sekä matkaohjelman mukaiset kuljetukset, ateriat ja retket, ellei ohjelmassa muuta mainita.

Yhden hengen huone lisämaksusta (tarkista hinta nettisivuilta varauksen hintaerittelystä tai asiakaspalvelusta, huom. varattavissa ei ole nais- tai miespaikkoja).

Jos varaat lennot itse tai haluat muusta syystä osallistua vain itse kiertomatkalle, saat matkan hinnasta alennuksen.

Huom!
Ilmoita matkalle lähtevien pituudet varauksen teon yhteydessä kommenttikentässä tai välittömästi vahvistuksen saatuasi matkustajatiedoissa kirjautumalla Minun matkani -sivulle. Tarvitsemme tiedot viimeistään kuukausi ennen lähtöä, jotta kaikille voidaan jo ennakkoon varata kooltaan mahdollisimman hyvin sopiva polkupyörä. Voit ilmoittaa tiedot myös sähköpostilla osoitteeseen info@temamatkat.fi, muista merkitä varausnumero sähköpostin otsikkoon.

Valuutta
Euro.
Pankki- ja luottokortit hyväksytään maksuvälineenä useimmissa paikoissa ja niillä voi nostaa käteistä pankkiautomaateista ainakin suuremmissa kaupungeissa. Mukaan kannattaa kuitenkin ottaa myös käteistä ainakin ensimmäisiä päiviä varten, jottet joudu heti etsimään pankkiautomaattia.

Juomarahat
Kesällä 2018 yhteiset juomarahat eivät sisälly matkan hintaan. Suosittelemme, että varaat matkakassaasi 25 e juomarahoja varten. Tema-opas kerää juomarahat matkan alussa yhteiseen kanssaan ja huolehtii sen jälkeen juomarahojen antamisesta kuljettajille, mahdollisille paikallisoppaille sekä ravintoloiden henkilökunnalle yhteisillä aterioilla.

Jos haluat lisäksi jättää oman henkilökohtaisen juomarahan, se ilahduttaa varmasti saajaa. Tema-oppaalta voit kysyä, millainen summa kulloinkin on sopiva.

Ilmasto ja vaatetus
Keväällä ja syksyllä voi Pohjois-Italiassa olla viileää aamuisin ja iltaisin ja sadekuuroja voi esiintyä. Lähempänä lähtöpäivää kannattaa tarkistaa ajan tasalla oleva lähipäivien sääennuste netistä, esim. www.foreca.fi tai www.bbc.com/weather.

Vaikka odotettavissa on pääsääntöisesti mukavaa kesäistä säätä, mukaan kannattaa pakata joitakin lämpimämpiä vaatteita ja kevyt sadeasu. Tärkeintä on kuitenkin pakata mukaan mukavat, "sisäänajetut" kengät.

Pyöräilymatka
Matkatavarat kuljetetaan puolestasi hotellista toiseen ja päiväetapeilla on mukana huoltoauto, jossa on mm. varapyöriä. Voit tarvittaessa myös liftata huoltoautossa lyhyehkön matkan, jos mäki käy ylivoimaiseksi. Huoltoauto kuljettaa myös vesipulloja, joista voit täyttää oman juomapullosi (vesi sisältyy matkan hintaan).

Polkupyörät ovat ns. citypyöriä, joissa on käsijarru sekä edessä että takana. Vaihteita on 21 ja pyörissä on tavarateline sekä juomapulloteline. Sekä pyörän sivulaukkuja että pyöräilykypäriä on lainattavissa, mutta suosittelemme kuitenkin oman kypärän ottamista mukaan. Se tuntuu varmasti sopivammalta.

Ota kypärän lisäksi mukaan aurinkovoide, aurinko-/pyöräilylasit, pyöräilykäsineet, satulanpehmuste (esim. geelipehmuste tai pyöräilyhousut), selkäreppu, vesipullo (50 cl), aterimet ym. retkilounaita varten. Lisää vinkkejä varusteista ja lisätietoja pyöräilymatkoista löydät Hyvä tietää -osiosta.

Huomaa, että matkan 2. ja 3. päivän aikana voi vuoristossa olla viileää, ja lämmin takki ja pitkät housut voivat olla tarpeen.

Jos olet normaalikuntoinen, ei pyöräilymatka yleensä ole liian vaativa. Silti voi olla hyvä totutella pyöräilyyn tekemällä 20–30 kilometrin pyörälenkkejä ennen matkaa, mieluummin pyörällä, jossa on käsijarrut.

Lue lisää Italiasta!
Hyödyllisiä ja mielenkiintoisia lisätietoja maasta sekä ulkoasiainministeriön matkustustiedotteet löydät ministeriön nettisivuilta www.formin.fi, Maat ja alueet -osiosta.

Lue myös:
Yleistä passi- ja viisumiasioista sekä rokotuksista ja matkailuterveyteen liittyvistä asioista Hyvä tietää -osiosta ja Matkailijan terveysoppaasta Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen nettisivuilta www.thl.fi.

Hotellitiedot

Lähdöt

Päivämäärä Lento-
tiedot
Matkan pituus Matka Lähtöpaikka Hinta/henkilö Paikkoja
2019-09-16 8 päivää Pyöräillen Venetossa Helsinki 2 040 EUR 6+ paikkaa jäljellä Varaa

Kaikkiin matkoihimme sisältyvät ohjelman mukaiset

 • Lennot & majoitus
 • Palvelumaksut
 • Ateriat
 • Sisäänpääsymaksut
 • Maistiaisia
 • Tema-oppaan palvelut
 • Katso päiväohjelma
 
XClose