Joulunalusmatka kulinaristiseen KroatiaanViiniä ja suklaata Sloveniassa

Lähde kokemaan ainutlaatuinen joulutunnelma Zagrebiin, jossa vietämme vuoden 2018 ensimmäisen adventin. Joulun aikaan Zagreb täyttyy markkinakojuista ja sen lämpöisen tunnelman aistii kaikkialla kaupungissa. Tämän pitkän viikonlopun matkan aikana ehdimme tutustua myös naapurimaahan Sloveniaan, jossa maistelemme niin viiniä kuin suklaatakin. Joulumarkkinamatkamme kruunaa kroatialainen jouluillallinen − Sretan Boẑić!


Halutessasi matkasi opastuksen ruotsin kielellä, tutustu matkavalikoimaamme klikkaamalla seuraavaa linkkiä. https://www.temaresor.se/

Järjestämme lennot haluamaltasi lähtöpaikkakunnalta.


Tärkeää tietoa

Maat: Kroatia, Slovenia

Matkatyyppi: Ruoka- ja viinimatka - Kaupunkiloma

Matkan pituus: 4 päivää

Ryhmän koko: 20-25 henkeä

Viisumi tarvitaan: Ei

Kohokohdat

  • Zagrebin joulumarkkinat − Euroopan parhaimmat 2016
  • Viinitilavierailu Sloveniassa ja kuohuviininmaistajaiset
  • Lounas ruoanlaittoesityksen yhteydessä
  • Kroatialainen jouluillallinen
  • Hotellin keskeinen sijainti − helppo lähteä omille tutkimusretkille

Hyvä tietää

Matkan hintaan sisältyy
Edestakainen lento Helsinki – Zagreb, majoitus jaetussa kahden hengen hotellihuoneessa, Tema-oppaan palvelut sekä matkaohjelman mukaiset kuljetukset, ateriat, retket ja sisäänpääsymaksut, ellei toisin mainita

Yhden hengen huone lisämaksusta (tarkista hinta nettisivuilta varauksen hintaerittelystä tai asiakaspalvelusta). Jos varaat lennot itse tai haluat muusta syystä osallistua vain itse kiertomatkalle, saat matkan hinnasta alennuksen (tarkista hinta asiakaspalvelusta).

Hotellitieto poikkeaa seuraavasti hotelliluettelon tiedosta 30.11.2019 lähdöllä:

Hotel Academia****

Valuutta
Kroatian kuna (HRK)

Tavallisimmat pankki- ja luottokortit hyväksytään maksuvälineenä useissa kaupoissa ja ravintoloissa ja niillä voi nostaa käteistä pankkiautomaateista, joita on suuremmissa kaupungeissa. Valuuttaa voi vaihtaa Suomessa pankeissa ja rahanvaihtotoimistoissa. Varaa paikallista valuuttaa käteisenä ainakin ensimmäisten päivien tarpeeseen, jotta et heti joudu etsimään pankkiautomaattia.

Matkan hintaan sisältyvät ohjelman mukaiset ateriat. Matkakassaa arvioidessa kannattaa huomioida muut ateriat, ruokajuomat (myös yhteisillä aterioilla) ja virvokkeet, kahvit, matkamuistot sekä juomarahat.

Juomaraha
Juomarahat eivät sisälly matkan hintaan. Suosittelemme, että varaat matkakassaasi noin 100 HRK  juomarahoja varten. Tema-opas kerää juomarahat matkan alussa yhteiseen kassaan ja huolehtii ryhmän puolesta juomarahojen antamisesta kuljettajille, mahdollisille paikallisoppaille ja ravintoloiden henkilökunnalle yhteisillä aterioilla.  

Jos haluat lisäksi jättää oman, henkilökohtaisen juomarahan, se ilahduttaa varmasti aina saajaa. Tema-oppaalta voit kysyä, millainen summa kulloinkin on sopiva.

Ilmasto ja vaatetus
Lähempänä lähtöpäivää kannattaa tarkistaa ajan tasalla oleva lähipäivien sääennuste netistä, esim. www.foreca.fi tai www.bbc.com/weather.

Lue lisää Kroatiasta
Hyödyllisiä ja mielenkiintoisia lisätietoja maasta sekä ulkoasiainministeriön matkustustiedotteet löydät ulkoministeriön nettisivuilta www.formin.fi, Maat ja alueet -osiosta.

Kroatian matkailutoimiston nettisivut löydät osoitteesta www.croatia.hr.

Lue myös
Yleistä passi- ja viisumiasioista sekä rokotuksista ja matkailuterveyteen liittyvistä asioista Hyvä tietää -osiosta ja Matkailijan terveysoppaasta Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen nettisivuilta www.thl.fi.

Hotellitiedot

Kaikkiin matkoihimme sisältyvät ohjelman mukaiset

Suosittelemme myös Ruoka- ja viinimatkat

 
XClose