Hyvä tietää

Lentolippu

Postitamme sinulle matkavarauksella ilmoittamaasi katuosoitteeseen noin 30 vuorokautta ennen lähtöpäivää punaisen pahvisen TEMA-laatikon, jossa on matkavahvistus, lentolippu, matkan loppumaksu, matkapäiväkirja ja nimilaput matkalaukkuihin. 

Tilauslennolla matkustaville lähetämme lentolipun sähköpostitse noin 10 vuorokautta ennen lähtöpäivää. 

Reittilennolla matkustaville lähetämme lentolipun punaisessa pahvisessa TEMA-laatikossa, jonka otsikko on ”YOUR TRIP”. Se on siis lippusi reittilennolle, ja näet siitä lentoyhtiön varaustunnuksen (Booking ref) ja lipun numeron (E-ticket) sekä lennon reitin.

On tärkeää, että tarkistat heti matkavarauksen tehtyäsi, että matkustajien nimet ovat varauksella oikein (sukunimi ja etunimi kuten passissa) ja että myös matkustajan sukupuoli on merkitty oikein. Ilmoita virheestä viivytyksettä asiakaspalveluumme, sillä lipunkirjoituksen jälkeen lentoyhtiöt perivät korjauksista oman kulunsa ja virheet voivat jopa estää lennolle pääsyn.

On myös tärkeää, että otat heti yhteyttä asiakaspalveluumme, jos et ole viimeistään kahta viikkoa ennen matkalle lähtöä saanut kirjettä lentolippuineen. 

Tarkista vielä matka-asiakirjat saatuasi matkavarauksesi sisältö ja lentoaikataulu. Lentolipussa on ilmoitettu lentojen lähtö- ja saapumisajat sekä lentojen numerot. Lentoaikataulut ovat yleensä alustavia aina siihen asti kun lähtöön on 20-30 päivää ja lentoyhtiöt voivat tehdä niihin muutoksia. Lentolipuissa ajat ovat aina paikallista aikaa.

Huomaa, että jos myöhästymisestä tai muusta omasta syystä johtuen et käytä menolentoa Helsingistä, lentoyhtiöt peruuttavat myös paluulentosi automaattisesti.  

 
XClose
 
XClose
Tilaa TEMA-matkojen uutiskirje!

Uutiskirje pitää sinut ajan tasalla TEMA-maailman tapahtumista. Saat suoraan sähköpostiisi viimeisimmät matkauutuudet, houkuttelevat tarjoukset ja kertomukset kaukaisista maailmankolkista. .

Täytä vain tiedot alle ja lähetä tilaus matkaan!


Jokaisen Teman Uutiskirjeen alalaidassa on peruutuslinkki, jota klikkaamalla voit päättää tilauksesi koska tahansa.