Hyvä tietää

Lentolippu

Postiamme sinulle matkavarauksella ilmoittamaasi katuosoitteeseen ennen lähtöä kirjeen, jossa on Tema-matkan vahvistus ja lentolippu sekä lisäksi matkan loppunmaksun lasku, matkapäiväkirja ja matkalaukkujen nimilaput. Kirjeet postitetaan noin 30 päivää ennen matkaa. 

Tilauslennolla Tema-matkojen A4-kokoinen tuloste on sekä matkavahvistus (osanottajatodistus) että lentolippu, joka esitetään lähtöselvityksessä. 

Reittilennolla toteutettavalle Tema-matkalle saat postitse sekä Tema-matkojen matkavahvistuksen (osanottajatodistuksen) että henkilökohtaisen dokumentin, jonka otsikko on ”YOUR TRIP”. Se on lippusi reittilennolle, ja näet siitä lentoyhtiön varaustunnuksen (Booking ref) ja lipun numeron (E-ticket) sekä lennon reitin.

On tärkeää, että tarkistat heti matkavarauksen tehtyäsi, että matkustajien nimet ovat varauksella oikein (sukunimi ja etunimi kuten passissa) ja että myös matkustajan sukupuoli on merkitty oikein. Ilmoita virheestä viivytyksettä asiakaspalveluumme, sillä lipunkirjoituksen jälkeen lentoyhtiöt perivät korjauksista oman kulunsa ja virheet voivat jopa estää lennolle pääsyn.

On tärkeää, että otat heti yhteyttä asiakaspalveluumme, jos et ole viimeistään kahta viikkoa ennen matkalle lähtöä saanut kirjettä lentolippuineen. 

Tarkista vielä matka-asiakirjat saatuasi matkavarauksesi sisältö ja lentoaikataulu. Lentolipussa on ilmoitettu lentojen lähtö- ja saapumisajat sekä lentojen numerot. Lentoaikataulut ovat yleensä alustavia aina siihen asti kun lähtöön on 20-30 päivää ja lentoyhtiöt voivat tehdä niihin muutoksia. Lentolipuissa ajat ovat aina paikallista aikaa.

Huomaa, että jos myöhästymisestä tai muusta omasta syystä johtuen et käytä menolentoa Helsingistä, lentoyhtiöt peruuttavat myös paluulentosi automaattisesti.  

 
XClose
 
XClose
Tilaa TEMA-matkojen uutiskirje!

Uutiskirje pitää sinut ajan tasalla TEMA-maailman tapahtumista. Saat suoraan sähköpostiisi viimeisimmät matkauutuudet, houkuttelevat tarjoukset ja kertomukset kaukaisista maailmankolkista. .

Täytä vain tiedot alle ja lähetä tilaus matkaan!


Jokaisen Teman Uutiskirjeen alalaidassa on peruutuslinkki, jota klikkaamalla voit päättää tilauksesi koska tahansa.