Hyvä tietää

Tema-matka ilman lentovarausta

Jos jo olet kohdemaassa, jossa kiertomatka tehdään, tai haluat itse varata lennot, voit varata Tema-matkoilta joillekin matkoille vain ns. maajärjestelyt. Maajärjestelyt sisältävät kaiken muun matkaohjelmassa mainitun lukuun ottamatta edestakaista lentoa Suomesta perille matkan lentokohteeseen ja lentokenttäkuljetuksia kohteeseen saapuessasi ja sieltä lähtiessäsi. Tapaat Tema-oppaan ja muun ryhmän matkaohjelman ensimmäisessä hotellissa ja maajärjestelyt päättyvät matkan viimeisessä hotellissa. 

Maajärjestelyjä et voi varata netistä, vaan ainoastaan Teman asiakaspalvelusta, puh. 09 42 45 22 98, josta saat samalla tiedon alennuksen määrästä. 

On tärkeää, että ilmoitat mahdollisten muutosten varalta tarkan osoitteesi, sähköpostiosoitteesi sekä matkapuhelinnumeron, josta tavoitamme sinut niin ennen matkaa kuin matkan aikanakin. 

Mikäli matka on sellainen, jossa maajärjestelyjen toteuttamiseksi tarvitsemme täydentäviä matkustajatietoja, ole ystävällinen ja ilmoita ne Minun matkani -sivulla.

Huomaa, että omat lentovaraukset kannattaa tehdä vasta kun matkan toteutuminen vahvistuu, mikä useimmiten tapahtuu viimeistään noin kaksi kuukautta ennen matkan alkua.

Tema-matkoja ilman lentoja on varattavissa rajoitettu määrä per lähtöpäivä.  

 
XClose
 
XClose
Tilaa TEMA-matkojen uutiskirje!

Uutiskirje pitää sinut ajan tasalla TEMA-maailman tapahtumista. Saat suoraan sähköpostiisi viimeisimmät matkauutuudet, houkuttelevat tarjoukset ja kertomukset kaukaisista maailmankolkista. .

Täytä vain tiedot alle ja lähetä tilaus matkaan!


Jokaisen Teman Uutiskirjeen alalaidassa on peruutuslinkki, jota klikkaamalla voit päättää tilauksesi koska tahansa.