Hyvä tietää

Turkish Airlines (TK)

Lentoateria
Turkish Airlinesin reittilennoilla tarjoillaan lentoateria. Terveydellistä tai uskonnollisista syistä on mahdollista varata erikoisateria. Kerro matkaa varatessasi tai heti matkavarauksen tehtyäsi asiakaspalveluumme, jos tarvitset erikoisaterian. Tiedon erikoisateriasta tulee olla lentoyhtiöllä viimeistään 24 h ennen lennon lähtöaikaa.  

Matkatavarat 
1.7.2017 alkaen Turkish Airlinesin reittilennoilla saa matkustajalla olla veloituksetta mukanaan korkeintaan yksi, enintään 23 kg painava kirjattava, koneen ruumassa kuljetettava matkatavara.

Käsimatkatavaraa matkustajalla saa olla mukana yksi laukku, jonka ulkomitat ovat enintään 55 x 45 x 23 cm ja enimmäispaino 8 kg, ja sen lisäksi pieni käsi- tai kameralaukku. 

Lähtöselvitys
Turkish Airlinesin lähtöselvitys tapahtuu joko Helsinki-Vantaan lentoaseman terminaalissa lähtöselvityspisteissä tai automaatilla. Lähtöselvitys avautuu kaksi tuntia ennen ja sulkeutuu tuntia ennen lennon aikataulunmukaista lähtöaikaa.

Jos lentosi suuntautuu Schengen-alueen ulkopuolelle (esimerkiksi Istanbuliin), varaa aikaa portille siirtyessäsi myös passintarkastukseen. 

Lentoyhtiön omat verkkosivut löydät osoitteesta www.turkishairlines.com.

 
XClose
 
XClose
Tilaa TEMA-matkojen uutiskirje!

Uutiskirje pitää sinut ajan tasalla TEMA-maailman tapahtumista. Saat suoraan sähköpostiisi viimeisimmät matkauutuudet, houkuttelevat tarjoukset ja kertomukset kaukaisista maailmankolkista. .

Täytä vain tiedot alle ja lähetä tilaus matkaan!


Jokaisen Teman Uutiskirjeen alalaidassa on peruutuslinkki, jota klikkaamalla voit päättää tilauksesi koska tahansa.