Hyvä tietää

Matkan maksaminen

Matkan maksaminen

MAKSUEHDOT, alkaen 1.6.2023 (uudet ennakkomaksut)

Varattuasi matkan saat sähköpostiisi varausvahvistuksen ja laskun matkan ennakko- eli varausmaksusta. Voit kirjautua Tema-matkojen internetsivuilla www.temamatkat.fi Minun matkani -sivulle varausnumerolla ja varaukselle antamallasi puhelinnumerolla tai sähköpostiosoitteella. Sivulta voit tarkistaa maksettavan summan ja eräpäivän.

Ensimmäinen ennakkomaksu matkasta (varausmaksu) 150-300 e/hlö  maksetaan varauksen yhteydessä.

Ennakkomaksu, jos muuta ei mainita on:

150 e/hlö matkoissa ilman lentoa

200 e/hlö matkoissa Euroopassa

350e/hlö matkoissa Euroopan ulkopuolella

Korkeammasta ennakkomaksusta ilmoitetaan erikseen.

Loppumaksun laskun postitamme varauksella annettuun osoitteeseen matka-asiakirjojen mukana noin 3-4 viikkoa ennen matkan lähtöpäivää, ja se erääntyy viimeistään 7 päivää ennen matkan lähtöpäivää.

Matkan lopulliseen hintaan sopimuksen syntymisen jälkeenkin voivat vaikuttaa muun muassa julkisten maksujen, polttoaineen, verojen ja valuuttakurssien muutokset. Kuluttaja-asiamiehen antamien ohjeiden mukaan hinnanmuutosta laskettaessa verrataan matkan hinnoittelukurssia ja 6 viikkoa ennen matkaa voimassa ollutta valuuttakurssia. Matkan hinnasta suuren osan muodostavat lennot, joiden hinnat pohjautuvat useimmiten euroon. Matkan hinnan muut osat perustuvat tavallisesti eri valuuttoihin. Tietyillä matkoilla voi matkan hinnoittelu pohjautua useisiin eri valuuttoihin.

Jos matka varataan 45 vuorokautta ennen lähtöpäivää tai aiemmin:
– varausmaksu suoritetaan heti
– loppumaksu suoritetaan noin 30 päivää ennen lähtöpäivää (laskun saavuttua).

Jos matka varataan 44 vuorokautta ennen lähtöpäivää tai myöhemmin, suoritetaan koko matkan hinta matkavarauksen yhteydessä.

Tema-matkat pidättää oikeuden soveltaa edellä mainitusta poikkeavia maksuehtoja kampanjoissa, tietyissä erikoismatkoissa ja tiettyinä ajankohtina. Mahdolliset poikkeavat maksuehdot ilmoitetaan varauksen teon yhteydessä.

Mikäli matkustaja ei maksa varausmaksua, tai 44 vrk ennen lähtöpäivää tai myöhemmin varattavissa matkoissa koko matkan hintaa, viimeistään eräpäivänä, matkaa koskeva sopimus raukeaa ja matka voidaan perua ilman erillistä ilmoitusta.

Maksutavat
Internetissä maksut suoritetaan luottokortilla osoitteessa www.temamatkat.fi kirjautumalla Minun matkani -sivulle. Tema-matkat hyväksyy maksuvälineinä vain pohjoismaisten pankkien myöntämät pankki- ja luottokortit (Visa ja MasterCard/Eurocard). AMEX ei käy mkasuvälineenä.

Korttimaksuista huolehtii DIBS Payment Services, joka on Pohjoismaiden johtava verkkomaksuratkaisujen toimittaja. Käytämme DIBS Internet -maksupalveluita varmistaaksemme, että kortinmyöntäjien ja -käyttäjien tietoturvavaatimukset täyttyvät ja että turvallisuutesi on aina taattu. Käytämme myös Verified by Visa ja MasterCard SecureCode -palveluja, jotka ovat verkkomaksamisen turvallisuutta parantavia vahvan tunnistamisen todentamispalveluja. Tema ei käsittele korttien numeroita omissa järjestelmissään tai tallenna niitä omiin järjestelmiinsä ja tiedot maksuista siirtyvät salattuina (SSL).

Tilisiirtona maksut suoritetaan viitteellisenä Tema-matkojen/Jambo Tours Scandinavia AB:n pankkitilille.
Maksun saaja: Jambo Tours Scandinavia AB S-12031 Stockholm
SEB Finland IBAN: FI0333010001249267, SWIFT/BIC: ESSEFIHX

Jos maksu suoritetaan ulkomailta, lähetetään kuitti Tema-matkoille/Jambo Tours Scandinavialle sähköpostilla osoitteeseen finance@jambotours.se. Viestissä tulee ilmoittaa myös matkan varausnumero, lähtöpäivä, matka ja matkustajien nimet.

Matkan peruuttaminen
Peruuta matka itse heti joko soittamalla asiakaspalveluumme puh 09 42 45 22 98 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@temamatkat.fi, jos matkasuunnitelmasi muuttuvat etkä ole lähdössä matkalle.

 
XClose
 
XClose
Tilaa TEMA-matkojen uutiskirje!

Uutiskirje pitää sinut ajan tasalla TEMA-maailman tapahtumista. Saat suoraan sähköpostiisi viimeisimmät matkauutuudet, houkuttelevat tarjoukset ja kertomukset kaukaisista maailmankolkista. .

Täytä vain tiedot alle ja lähetä tilaus matkaan!


Jokaisen Teman Uutiskirjeen alalaidassa on peruutuslinkki, jota klikkaamalla voit päättää tilauksesi koska tahansa.