Hyvä tietää

"Minun matkani"

Matkavarauksen tehtyäsi saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen varausvahvistuksen, jossa on matkavarauksesi numero. Tarkista varauksesi matkaa, matkustajia ja yhteystietoja koskevat tiedot, ja ilmoita viivytyksettä asiakaspalveluumme mahdollisista virheistä, ja mikäli yhteystietosi muuttuvat ilmoita meille muutoksista, jotta voimme pitää sinut ajan tasalla matkaasi liittyvissä asioissa. Älä luovuta varausnumeroa ulkopuolisille.  

Varausvahvistuksestasi löydät Minun matkani -linkin, jota klikkaamalla pääset katsomaan varaustasi. Minun matkani -sivulla voit tarkastella varauksesi tietoja ja ilmoittaa täydentävät matkustajatiedot (syntymäaika, koko nimi kuten passissa ja passin tiedot), silloin kun tarvitsemme niitä matkan toteuttamiseksi. Minun matkani -sivun ”Asiakirjat”-osiosta löydät pdf-liitetiedostoina matkavahvistuksesi ja laskut – ensin ennakkomaksun laskun ja myöhemmin noin 30 päivää ennen lähtöä loppumaksun laskun. ”Asiakirjat”-osioon voit myös itse ladata ja tallentaa passin kuvasivun kopion, silloin kun pyydämme sen kauttamme tehtävää viisumi- tai turistikorttihakemusta varten.  Minun matkani -sivulla olevan linkin kautta voit myös suorittaa maksut Visa- tai MasterCard-luottokortilla. Poistuthan aina Minun matkani -osiosta oikean sivun ylälaidassa sijaitsevan valikon kautta.

 
XClose
 
XClose
Tilaa TEMA-matkojen uutiskirje!

Uutiskirje pitää sinut ajan tasalla TEMA-maailman tapahtumista. Saat suoraan sähköpostiisi viimeisimmät matkauutuudet, houkuttelevat tarjoukset ja kertomukset kaukaisista maailmankolkista. .

Täytä vain tiedot alle ja lähetä tilaus matkaan!


Jokaisen Teman Uutiskirjeen alalaidassa on peruutuslinkki, jota klikkaamalla voit päättää tilauksesi koska tahansa.