Hyvä tietää

Uusi-Seelanti

Uusi-Seelanti

Matkustettaessa Uuteen-Seelantiin tarvitsevat kaikki Pohjoismaiden kansalaiset niin kutsutun sähköisen matkustusluvan (NZeTA). Passin on oltava voimassa kuusi (6) kuukautta matkan jälkeen.

Sähköinen matkustuslupa haetaan ja maksetaan viimeistään 10 päivää ennen matkan alkamispäivää alla olevan linkin kautta seuraamalla sivuston ohjeita. Matkustusluvan hinta on noin 12 NZD ja se on voimassa kaksi vuotta.

https://nzeta.immigration.govt.nz/

Matkustuslupaa voi hakea myös sovelluksen kautta (joko App Store tai Google Play), jolloin matkustusluvan hinta on noin 9 NZD.

Lisätietoja Uuden-Seelannin omista ohjeista ja määräyksistä saat klikkaamalla tästä.

Kun saat matkustusluvan, pyydetään sinua suorittamaan niin kutsuttu IVL-maksu (International Visitor Conservation and Tourism Levy, joka kytetään Uuden-Seelannin luonnon suojelemiseen). IVL-maksu on noin 35 NZD / henkilö. Lisätietoja tästä saat klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

https://www.mbie.govt.nz/immigration-and-tourism/tourism/tourism-funding/international-visitor-conservation-and-tourism-levy

Lentoyhtiöitä varten tarvitsemme myös passin tiedot, jotka saa helposti lisättyä omaan varaukseen ”Minun varaukseni” -linkin kautta. Nämä tiedot tarvitsemme viimeistään kaksi (2) kuukautta ennen matkan lähtöpäivää.

 
XClose
 
XClose
Tilaa TEMA-matkojen uutiskirje!

Uutiskirje pitää sinut ajan tasalla TEMA-maailman tapahtumista. Saat suoraan sähköpostiisi viimeisimmät matkauutuudet, houkuttelevat tarjoukset ja kertomukset kaukaisista maailmankolkista. .

Täytä vain tiedot alle ja lähetä tilaus matkaan!


Jokaisen Teman Uutiskirjeen alalaidassa on peruutuslinkki, jota klikkaamalla voit päättää tilauksesi koska tahansa.