Hyvä tietää

Intia

Passin on oltava voimassa vähintään kuusi (6) kuukautta matkan päättymisen jälkeen. Passissa tulee olla vähintään kaksi tyhjää sivua ja sen tulee olla koneluettava. Suomen kansalaisilta vaaditaan Intiaan viisumi. Viisumi ei sisälly matkan hintaan. Helsinki-Vantaalla matkustajan on lennolle päästäkseen esitettävä viisumi lentoyhtiölle. Intian lähetystö on muuttanut passikuvan vaatimuksiaan. Kuvan on oltava 5x5cm, eikä nykyinen käytäntö 3x4cm. Suoraan edestä otettu valkoisella pohjalla.  

TEMA tekee viisumiasioissa yhteistyötä Visumservice – Viisumipalvelut -nimisen yrityksen kanssa. Visumservice on viisumipalvelujen asiantuntija ja sillä on toimipiste Helsingissä. Voit hankkia Intian viisumin ottamalla suoraan yhteyttä Visumserviceen, ohjeet ja hinnat löydät Visumservicen kotisivulta www.visumservice.fi/TEMA/Intia Varsinaisen viisumitilauksen voit tehdä aikaisintaan kuusi (6) ja viimeistään kaksi (2) viikkoa ennen matkalle lähtöä. Huomaa, ettei viisumia myönnetä, jos edellisestä matkasta on alle 2 kuukautta tai edellisen viisumin umpeutumisesta on alle kuukausi.

Voit hankkia viisumin myös suoraan Intian suurlähetystöstä Helsingistä. Viisumi haetaan lomakkeella, joka täytetään verkossa. Lisää tietoa viisumista ja viisumin hakemisesta www.indianembassy.fi

Suomen kansalaisten on tietyin rajoituksin mahdollista hankkia lomamatkaa varten viisumi myös sähköisesti. Ns. eTV-viisumilomakkeen löydät sivun vasemman laidan valikosta täältä https://indianvisaonline.gov.in/visa/index.html 
Huomaa, että sähköisesti anottu viisumi on voimassa 30 pv sen myöntöpäivästä, joten se pitää hakea aikaisintaan 30 pv ennen lähtöä ja viimeistään 5 pv ennen lähtöä. Sähköiseen viisumihakemukseen liitetään sähköinen passikuva (.jpg) ja skannattu kopio passin kuvasivusta (.pdf). Sen hinta on 25 USD ja lisäksi tulevat mahdolliset oman pankin tai luottokorttiyhtiön kulut.

Lisätietoja Intian suurlähetystöstä, osoite: Kulosaarentie 32, 00570 Helsinki, puh. 09 228 9910, s-posti amb.helsinki@mea.gov.in. 

Matkustajatiedot: Lisäksi tarvitsemme kaikilta Intiaan matkustavilta täydentävät matkustajatiedot (nimi kuten passissa, syntymäaika ja -paikka, kansalaisuus sekä passitiedot) paikallisia varauksia varten. Ilmoita tiedot netissä Sinun matkasi -sivulla aikaisintaan matkavarauksen tekoa seuraavana päivänä ja viimeistään 45 päivää ennen lähtöä. Jos olet varannut TEMA-matkan ilman lentoja, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen passport@temaresor.se tietojen antamiseksi.  

Paikallinen edustaja: Orange The Destination Management Company
Yhteyshenkilö: Manan Mahajan 
Osoite:  2 60-261,2nd floore, spaze-Itech, B1 Tower, Sector-49, Sohna Road,   Gurgaon 122002, National Capital Region India
Puhelin: +91 124482920029 

 
XClose
 
XClose
Tilaa TEMA-matkojen uutiskirje!

Uutiskirje pitää sinut ajan tasalla TEMA-maailman tapahtumista. Saat suoraan sähköpostiisi viimeisimmät matkauutuudet, houkuttelevat tarjoukset ja kertomukset kaukaisista maailmankolkista. .

Täytä vain tiedot alle ja lähetä tilaus matkaan!


Jokaisen Teman Uutiskirjeen alalaidassa on peruutuslinkki, jota klikkaamalla voit päättää tilauksesi koska tahansa.