Hyvä tietää

Novair (1I)

Nova Airlines AB

Ynglingagatan 2, Box 454 39

SE-104 31 Stockholm,

Sverige, +46 8-673 86 10

Lentoyhtiön verkkosivu http://www.novair.se/

Novair on Apollon skandinaavinen tytärlentoyhtiö.

Huomiotihan, että lennolla käy maksutapana vain korttimaksu.

Ateriat lennolla

Lentoateriat 34 €/hlö, sisältäen meno- ja paluuaterian. Valittavana on useita erilaisia ateria vaihtoehtoja. Ateria ei sisälly lennon hintaan ja tilaus tulee tehdä viimeistään 30 vuorokautta ennen menolentoa.

Istumapaikat

Istumapaikat voi varata ennakkoon aikaisintaan 240 päivää ennen lähtöä. Maksuvälineenä toimii luottokortit. Varaa istumapaikat viimeistään 3 päivää ennen lähtöä. Matkustusluokan korotus on saatavilla Kap Verden lennoille. Kap Verden lennolle on ostettavissa myös Comfort -paikkoja turistiluokasta, jolloin rivin keskipaikka on tyhjä.

Tax free

Novairin tax free -kauppa aukeaa 30 päivää ennen matkaa. Voit tilata tax fee -tuotteita Novairin lennolle 5 päivää ennen lähtöä. Maksutapoina Visa/MasterCard.

Sisäänkirjautuessa syötä varausnumero ilman väliviivoja.

Matkatavarat

Lennolle saa ottaa maksimissaan 20 kg /hlö matkatavaraa, sisältäen käsimatkatavaran. Käsimatkatavaran maksimipaino 5 kg /hlö, maksimimitat 55 x 40 x 22 cm.

Matkatavaroiden paino voidaan jakaa käsimatkatavan ja ruumaan menevän matkatavaran välillä, käsimatkatavaran paino ei kuitenkaan ei saa ylittää 5 kg.

Varattaessa meno-paluu lennot, ja matkan pituuden ollessa 21 vrk tai enemmän, on sallittu matkatavaraa määrä 30 kg /hlö, sisältäen käsimatkatavaran 5 kg.

Alle 2-vuotiaalla sylilapsella saa olla matkatavaraa 10 kg /hlö. Sylilapsi ei saa ottaa lennolle mukaan omaa käsimatkatavaraa. Lapsilla voi olla mukana myös kokoontaitettavat rattaat. Lastenrattaat tulee pakata muovipussiin, joka kannattaa säilyttää myös paluulennolle. Rattaat kuljetetaan ruumassa muiden matkatavaroiden kanssa.

Ruumassa kuljetettavan matkatavaran paino ei saa ylittää yllä mainittua matkatavararajoistusta, vaikka samaan laukkuun olisi pakattu useamman samalla matkavarauksella olevan henkilön tavaroita.

Varaa lisäpainoa matkatavaroille

Jos tiedät tarvitsevasi enemmän matkatavaraa, voit ostaa lisää matkatavarapainoa etukäteen. Jos tarvitset mukaasi enemmän matkatavaraa kun mitä lentolippuusi sisältyy, voit varata lisää matkatavarapainoa ennakkoon. Ennakkoon varaaminen on edullisempaa kuin kentällä veloitettava ylipainomaksu. Lisäpainoa voit varata sekä meno- että paluulennolle aina lähtöpäivään saakka.

Tärkeää! Huomioithan, että yksittäisen ruumaan menevän laukun paino ei kansainvälisten säännösten mukaan saa ylittää 32 kg /laukku.

Lähtöselvitys

Mikäli ostat paikan ennakkoon, voit tehdä lähtöselvityksen aikaisintaan 14 vuorokautta, viimeistään 48 tuntia ennen lähtöä täältä.

Lentokentällä Novairin lentojen lähtöselvitys tehdään lähtöselvitystiskillä terminaalissa.

Avustettavat matkustajat

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Sähkösavukkeet

Sähkösavukkeita ei saa pakata ruuman meneviin matkatavaroihin palovaaran vuoksi, vaan ne tulee kuljettaa käsimatkatavaroissa.

 
XClose
 
XClose
Tilaa TEMA-matkojen uutiskirje!

Uutiskirje pitää sinut ajan tasalla TEMA-maailman tapahtumista. Saat suoraan sähköpostiisi viimeisimmät matkauutuudet, houkuttelevat tarjoukset ja kertomukset kaukaisista maailmankolkista. .

Täytä vain tiedot alle ja lähetä tilaus matkaan!


Jokaisen Teman Uutiskirjeen alalaidassa on peruutuslinkki, jota klikkaamalla voit päättää tilauksesi koska tahansa.