Hyvä tietää

Ateriat

Matkaohjelmassa on mainittu jokaisen päivän kohdalla ateriat, jotka sisältyvät matkan hintaan. Matkan hintaan sisältyvä aamiainen voi olla myös mannermainen aamiainen. Mannermainen aamiainen eli aamukahvi koostuu yleensä vaaleasta leivästä, voista ja marmeladista sekä kahvista tai teestä. Päivällinen nautitaan monilla kiertomatkoilla hotellissa, jossa seuraava yö vietetään. Matkaohjelmassa mainituilla aterioilla ruokajuomat eivät sisälly hintaan, ellei matkan ohjelmassa toisin mainita.

Tema-oppaalta voit kysyä vinkkejä mukavista ruokapaikoista silloin, kun päivän ateria ei sisälly matkan hintaan. Jos kiinnostuneita on riittävästi, opas voi järjestää myös ylimääräisiä yhteisiä ruokailuja. Ravintolalaskun maksamisen yksinkertaistamiseksi opas kerää tällöin jokaiselta osanottajalta maksun ateriasta etukäteen.

Joissain maissa illalliselle pukeudutaan hieman paremmin, joten on hyvä ottaa matkalle mukaan myös ”parempi” vaatekerta. Puvuntakkia kuitenkin tarvitaan harvemmin. 

Erikoisateriat matkan aikana
Pyydämme ilmoittamaan mahdollisista erikoisruokavaliosta matkavarauksen yhteydessä tai viimeistään kaksi viikkoa ennen matkaa. Tema välittää tiedon erikoisruokavaliosta etukäteen tiedossa oleviin hotelleihin ja ravintoloihin, mutta ei vastaa näiden toiveiden toteutumisesta, eivätkä ateriat toiveen toteutuessakaan aina ole yhtä monipuolisia kuin normaaliateriat. 

Ateriat lennolla, ks. kohta Lentomatka.

 
XClose
 
XClose
Tilaa TEMA-matkojen uutiskirje!

Uutiskirje pitää sinut ajan tasalla TEMA-maailman tapahtumista. Saat suoraan sähköpostiisi viimeisimmät matkauutuudet, houkuttelevat tarjoukset ja kertomukset kaukaisista maailmankolkista. .

Täytä vain tiedot alle ja lähetä tilaus matkaan!


Jokaisen Teman Uutiskirjeen alalaidassa on peruutuslinkki, jota klikkaamalla voit päättää tilauksesi koska tahansa.