Hyvä tietää

Kiina

Passin on oltava voimassa vähintään kuusi (6) kuukautta matkan päättymisen jälkeen. Suomen kansalaisilta vaaditaan viisumi aina kun oleskelu Kiinassa kestää yli 72 tuntia. Viisumi ei sisälly matkan hintaan. 

TEMA tekee viisumiasioissa yhteistyötä Visumservice – Viisumipalvelut -nimisen yrityksen kanssa. Visumservice on viisumipalvelujen asiantuntija ja sillä on toimipiste Helsingissä. Voit hankkia Kiinan viisumin ottamalla suoraan yhteyttä Visumserviceen, ohjeet ja hinnat löydät Visumservicen kotisivulta www.visumservice.fi. Varsinaisen viisumitilauksen voit tehdä aikaisintaan kuusi (6) ja viimeistään kaksi (2) viikkoa ennen matkalle lähtöä.

Kun anot itse viisumin suurlähetystöstä, pyydä TEMAlta hotellivoucheri viisumihakemuksen liitteeksi. Paikallinen edustajamme toimittaa hotellivoucherit noin kuukausi ennen lähtöä. Huomaa, että viisumin anominen suoraan Kiinan suurlähetystöstä edellyttää henkilökohtaista käyntiä ja lue ohjeet tarkkaa turhien käyntien välttämiseksi. Hakemusten käsittelyaika on suurlähetystön mukaan normaalisti noin neljä työpäivää.

Lisätietoja viisumiasioista tarvittaessa myös Kiinan Kansantasavallan suurlähetystöstä Helsingissä puh. 09 2289 0110, www.chinaembassy-fi.org/eng/

Matkustajatiedot: Lisäksi tarvitsemme lento- ja muita paikallisia varauksia varten kaikilta varauksen matkustajilta seuraavat tiedot: koko nimi (kuten passissa), syntymäaika, kansalaisuus sekä passin numero, myöntämispäivä ja viimeinen voimassaolopäivä. Ilmoita tiedot netissä Minun matkani -sivulla viimeistään viisi (5) viikkoa ennen lähtöä. Tiedot voi ilmoittaa myös sähköpostilla osoitteeseen passport@temaresor.se  

Matkavakuutus: Huomaa, että Kiinan viranomaiset edellyttävät, että matkustajalla on vähintään matkan ajan voimassa oleva matkavakuutus. 

 
XClose
 
XClose
Tilaa TEMA-matkojen uutiskirje!

Uutiskirje pitää sinut ajan tasalla TEMA-maailman tapahtumista. Saat suoraan sähköpostiisi viimeisimmät matkauutuudet, houkuttelevat tarjoukset ja kertomukset kaukaisista maailmankolkista. .

Täytä vain tiedot alle ja lähetä tilaus matkaan!


Jokaisen Teman Uutiskirjeen alalaidassa on peruutuslinkki, jota klikkaamalla voit päättää tilauksesi koska tahansa.