Hyvä tietää

Muutokset matkaohjelmassa

Jokainen Tema-matka on ainutkertainen siten, että matkan komponentit on valittu yksitellen ja yhdistetty kokonaisuudeksi. Tema-matkoilla tutustutaan maan kulttuuriin ja tapoihin ja kuljetaan sivussa tavanomaisilta matkailureiteiltä. Tämä tuo tietysti paljon vaihtelua, mutta edellyttää myös sopeutumista maan tapoihin. Vaikka olemmekin tarkistaneet matkan vaiheet, joudutaan yksityiskohtia tai matkaohjelman järjestystä joskus muuttamaan tai poistamaan yksittäisiä vaiheita kokonaan. Jos matkaohjelma muuttuu ennen matkaa huomattavasti esimerkiksi lentoaikataulujen, paikallisten aikataulujen, vierailukohteiden aukioloaikojen muutosten tai hotellimuutosten vuoksi, ilmoitamme niistä jo ennen matkan alkua. Muutoksia voi kuitenkin tulla myös matkan aikana. Pidätämme oikeuden muutoksiin ja toivomme ymmärrystä. Teemme parhaamme muutosten välttämiseksi.

Muutostilanteissa noudatamme Yleisiä valmismatkaehtoja ja Teman lisä- ja erityisehtoja. Pidätämme oikeuden Tema-matkojen internetsivujen ja esitteiden tietojen ja sopimusehtojen muutoksiin ja korjauksiin ennen sopimuksen tekemistä matkan varaajan kanssa.

 
XClose
 
XClose
Tilaa TEMA-matkojen uutiskirje!

Uutiskirje pitää sinut ajan tasalla TEMA-maailman tapahtumista. Saat suoraan sähköpostiisi viimeisimmät matkauutuudet, houkuttelevat tarjoukset ja kertomukset kaukaisista maailmankolkista. .

Täytä vain tiedot alle ja lähetä tilaus matkaan!


Jokaisen Teman Uutiskirjeen alalaidassa on peruutuslinkki, jota klikkaamalla voit päättää tilauksesi koska tahansa.