Hyvä tietää

Yhdysvallat

Erityisiä passin voimassaoloa koskevia määräyksiä ei ole, riittää että passi on voimassa matkan ajan. Suosittelemme kuitenkin, että kaikilla kaukomatkoilla passi on voimassa vähintään kuusi (6) kuukautta matkan jälkeen. 

Suomen kansalaiset eivät tarvitse viisumia alle 90 päivän lomamatkalle Yhdysvaltoihin, jos matkustajalla on hyväksytty matkustusvaltuutus (ESTA, Electronic System for Travel Authorization). 

Lisätietoja sähköisen matkustusvaltuutuksen hakemisesta (PDF) »

Lisätietoja viisumin hakemisesta Yhdysvaltain Helsingin-suurlähetystöstä,
www.tsa.gov

Matkustajatiedot: Lentoyhtiöt ovat velvollisia toimittamaan USA:n viranomaisille tietyt matkustajatiedot 72 h ennen lennon lähtöä. Ilmoita pyydetyt tiedot (koko nimi kuten passissa, syntymäaika, kansalaisuus, sukupuoli sekä meno- ja paluulennon numero) hyvissä ajoin, mutta kuitenkin viimeistään kuusi viikkoa ennen matkaa Sinun matkasi -sivulla. Tietojen puuttuminen voi aiheuttaa sen, että lentoyhtiö ei hyväksy matkustajaa lennolle tai varaus perutaan kokonaan.

 
XClose
 
XClose
Tilaa TEMA-matkojen uutiskirje!

Uutiskirje pitää sinut ajan tasalla TEMA-maailman tapahtumista. Saat suoraan sähköpostiisi viimeisimmät matkauutuudet, houkuttelevat tarjoukset ja kertomukset kaukaisista maailmankolkista. .

Täytä vain tiedot alle ja lähetä tilaus matkaan!


Jokaisen Teman Uutiskirjeen alalaidassa on peruutuslinkki, jota klikkaamalla voit päättää tilauksesi koska tahansa.