Hyvä tietää

Jet Time (JTF/JTG)

Lentoateria

Tema-matkalla matkan hintaan ei sisälly lentoaterioita. Lisämaksusta voit tilata ateriat etukäteen, hinta 28 e per henkilö menopaluu. Vesi, mehu, virvokkeet ja alkoholijuomat ovat myös maksullisia. Lennoilla on myynnissä snack-tuotteita. 

Ateria varataan matkavarauksen yhteydessä tai viimeistään 30 vuorokautta vuorokautta ennen menolennon lähtöä puhelimitse asiakaspalvelustamme, puh. 09 42 45 22 98 tai info@temamatkat.fi. 

Terveydellistä tai uskonnollisista syistä on mahdollista varata erikoisateria. Erikoisateria varataan matkavarauksen yhteydessä tai viimeistään 14 vuorokautta ennen menolennon lähtöä puhelimitse asiakaspalvelustamme, puh. 09 42 45 22 98 tai info@temamatkat.fi

Lennon aikana voit ostaa virvokkeita ja pikkupurtavaa erikoishintaan matkustamossa kiertävistä juomavaunuista. Jet Timen lennoilla voi maksaa käteisellä sekä Visa, Diners Club, Amex ja Mastercard luottokorteilla. 

Matkatavarat 
Matkatavarat saavat painaa yhteensä 20 kg sisältäen 5 kg käsimatkatavaran. Kahden tai useamman matkustajan yhteinen matkalaukku saa painaa korkeintaan 32 kg.

Käsimatkatavaraa matkustajalla saa olla mukana yksi laukku, jonka ulkomitat ovat enintään 55 x 40 x 32 cm ja enimmäispaino 5 kg. 

Istumapaikkavaraus ja muut lentoyhtiön lisäpalvelut
Voit varmistaa oman mielipaikkasi lentokoneessa varaamalla sen lisämaksusta ennakkoon verkkosivuilla https://secure.paxport.net/shop/jettime/ aikaisintaan 364 ja viimeistään neljä vuorokautta ennen lähtöä. Mikäli olet ostanut matkan aivan äskettäin, saattaa varausmahdollisuus olla käytössäsi vasta 1 – 5 työpäivän kuluttua.

Verkkosivuilla voit myös varata lisää matkatavarapainoa tai kuohuviini/shamppanja ja suklaa -tervehdyksen. 

Lähtöselvitys
Jet Timen lähtöselvitys tapahtuu Helsinki-Vantaan lentoaseman terminaalissa T2. Lähtöselvityspisteet avautuvat noin 2 tuntia ennen koneen lähtöä ja ne suljetaan tuntia ennen lähtöaikaa.

Lähtöselvitys on joskus mahdollista tehdä myös lentoasemalla automaatilla. Automaatti avautuu kaksi tuntia ja sulkeutuu 30 minuuttia ennen aikataulunmukaista lähtöaikaa. Automaatilla ei ole mahdollista valita istumapaikkaa. Automaattilähtöselvitys aloitetaan tunnistautumisella, joka tehdään passin avulla. Sen jälkeen vastataan automaatin kysymyksiin. Lopuksi automaatti tulostaa tarkastuskortit (boarding pass) kaikille varausnumerolla oleville matkustajille sekä matkatavaralipukkeet. Lähtöselvityksen jälkeen luovutetaan ruumaan menevä matkatavara baggage drop -pisteessä.  

Jos lentosi suuntautuu Schengen-alueen ulkopuolelle, varaa aikaa portille siirtyessäsi myös passintarkastukseen. 

Taxfree-ostokset lennolle
Ennakkotilauksen voit tehdä verkkosivuilla https://shop.inflightservice.se/iwos/jet-time/fi/ aikaisintaan 30 ja viimeistään viisi päivää ennen meno- tai paluumatkaa. Paluulennolle voit tehdä tilauksen myös menolennolla. 

Jet Timen EU:n sisäisille lennoille voi tilata viiniä ja alkoholituotteita verkkosivuilta. Väkeviä alkoholijuomia sekä savukkeita voi tilata soittamalla Holiday taxfreen asiakaspalveluun, puh. +800 14 14 25 25 (palvelee suomeksi ma-pe klo 10.00-18.00).

Lentoyhtiön yhteystiedot
www.jet-time.dk/fi/

Asiakaspalvelu:
Suomenkielinen asiakaspalvelu on avoinna ma-pe klo 10.00-15.00 Suomen aikaa.
Puhelin: +45 32 46 73 17
Sähköposti: asiakaspalvelu@jet-time.dk

 
XClose
 
XClose
Tilaa TEMA-matkojen uutiskirje!

Uutiskirje pitää sinut ajan tasalla TEMA-maailman tapahtumista. Saat suoraan sähköpostiisi viimeisimmät matkauutuudet, houkuttelevat tarjoukset ja kertomukset kaukaisista maailmankolkista. .

Täytä vain tiedot alle ja lähetä tilaus matkaan!


Jokaisen Teman Uutiskirjeen alalaidassa on peruutuslinkki, jota klikkaamalla voit päättää tilauksesi koska tahansa.