Hyvä tietää

Peruutusturva sairaustapauksia varten

Matkustaja voi ottaa TEMA-matkojen kautta myös peruutusturvan matkalle, jonka hinta on 7% matkan hinnasta.

Peruutusturvan korvausehdoista:

  1. Matkustajan sairaus, tapaturma tai kuolema

Peruutusturva on voimassa, kun peruutusturvan ottanut ja maksanut matkustaja, hänen perheenjäsenensä tai matkakumppaninsa ei voi aloittaa varattua matkaa ennen matkan lähtöpäivää sattuneen äkillisen sairauden, tapaturman tai kuoleman takia. Peruutusturvan omaavan matkustajan on hakeuduttava lääkärin hoitoon välittömästi sairauden/tapaturman ilmetessä tai tapahtuessa. Sairauden tai tapaturman aiheuttaman tilan tulee vaatia sairaalahoitoa tai lääkärin määräämää vuodelepoa.

  1. Sairaus, tapaturma tai kuolema peruutusturvan omaavan matkustajan perheessä

Turvaa sovelletaan jos peruutusturvan ottaneen ja maksaneen matkustajan perheeseen (puoliso, lapset, vanhemmat ja sisarukset) kuuluva henkilö sairastuu, loukkaantuu tapaturmaisesti tai kuolee ennen matkan lähtöpäivää. Perheeseen kuuluvan henkilön on hakeuduttava lääkärin hoitoon välittömästi äkillisen sairauden/tapaturman ilmetessä tai tapahtuessa. Sairauden tai tapaturman aiheuttaman tilan tulee vaatia sairaalahoitoa tai lääkärin määräämää vuodelepoa.

Kaikilla samaan matkavaraukseen kuuluvilla henkilöillä on oltava voimassa oleva peruutusturva, jotta sen antamaa turvaa voidaan soveltaa/henkilöt kuuluvat turvan piiriin.

Peruuntumisen on tapahduttava ennen matkan alkamispäivää ja ennen matkustajan kotoa lähtöä matkalle. Alla olevan lomakkeen on oltava lääkärin täyttämä ja allekirjoittama: SRF Lääkärintodistuslomake

Huomioithan, että peruutusturva ei koske peruutuksia, jotka johtuvat vakuutuksen tekohetkellä jo tiedossa olleista sairauksista.

Maksettua peruutusturvan maksua ei palauteta (esimerkiksi matkan peruuttamisen yhteydessä koska peruutusturva on ollut voimassa). Peruutusturvaa käytettäessä koko matkan hinta palautetaan lukuun ottamatta peruutusturvasta maksettua maksua ja 1200 EUR toimistokuluja.

 
XClose
 
XClose
Tilaa TEMA-matkojen uutiskirje!

Uutiskirje pitää sinut ajan tasalla TEMA-maailman tapahtumista. Saat suoraan sähköpostiisi viimeisimmät matkauutuudet, houkuttelevat tarjoukset ja kertomukset kaukaisista maailmankolkista. .

Täytä vain tiedot alle ja lähetä tilaus matkaan!


Jokaisen Teman Uutiskirjeen alalaidassa on peruutuslinkki, jota klikkaamalla voit päättää tilauksesi koska tahansa.