Hyvä tietää

Lufthansa (LH)

Lentoateria
Lufthansan lennoilla tarjoillaan lennon reitistä ja pituudesta riippuen joko välipala tai lämmin lentoateria. Terveydellistä tai uskonnollisista syistä on mahdollista varata erikoisateria. Kerro matkaa varatessasi tai heti matkavarauksen tehtyäsi asiakaspalveluumme, jos tarvitset erikoisaterian. Tiedon erikoisateriasta tulee olla lentoyhtiöllä viimeistään 24 h ennen lennon lähtöaikaa.  

Matkatavarat 
Lufthansan reittilennolla matkustajalla saa olla kirjattavaa, koneen ruumassa kuljetettavaa matkatavaraa veloituksetta yksi laukku, joka saa painaa enintään 23 kg ja jonka ulkomittojen summa (korkeus + pituus + leveys) on korkeintaan 158 cm.

Käsimatkatavaraa matkustajalla saa olla mukana yksi laukku, jonka ulkomitat ovat enintään 55 x 40 x 23 cm ja enimmäispaino 8 kg sekä lisäksi pieni käsilaukku, kameralaukku tai vastaava (max. 30 x 40 x 10 cm). 

Lähtöselvitys
Lufthansan lähtöselvitys tapahtuu Helsinki-Vantaan lentoaseman terminaalissa. Lähtöselvitys lentoasemalla tapahtuu lähtöselvitysautomaatilla. Lähtöselvitykseen tarvitset Your trip -lentolipusta löytyvän lentoyhtiön ns. Amadeus-varaustunnuksen tai e-lipun numeron. Lähtöselvityksen jälkeen jätät koneen ruumaan menevät matkalaukut Baggage Drop -pisteeseen, joka sulkeutuu noin tuntia ennen lennon aikataulunmukaista lähtöaikaa.

Lähtöselvityksen voi tehdä myös lentoyhtiön verkkosivuilla (Online Check-in). Kirjaudut lähtöselvitykseen käyttämällä e-lipusta löytyvää henkilökohtaista lippunumeroa (ticket number, ETKT) ja suku- ja etunimeä. Online Check-in on käytettävissä aikaisintaan 23 tuntia ennen lähtöaikaa.

Lisätietoja lentoyhtiöstä ja sen palveluista, löydät lentoyhtiön omilta verkkosivuilta osoitteesta www.lufthansa.com

 
XClose
 
XClose
Tilaa TEMA-matkojen uutiskirje!

Uutiskirje pitää sinut ajan tasalla TEMA-maailman tapahtumista. Saat suoraan sähköpostiisi viimeisimmät matkauutuudet, houkuttelevat tarjoukset ja kertomukset kaukaisista maailmankolkista. .

Täytä vain tiedot alle ja lähetä tilaus matkaan!


Jokaisen Teman Uutiskirjeen alalaidassa on peruutuslinkki, jota klikkaamalla voit päättää tilauksesi koska tahansa.