Hyvä tietää

TEMA Privaatti - matka vain sinulle ja läheisillesi

Oletko kaivannut ikimuistoisia yhteisiä hetkiä kavereidesi, sukulaistesi tai ystäviesi kanssa? Ajat ovat muuttumassa parempaan suuntaan, ainakin useita merkkejä siitä on jo ilmassa.

Me haluamme tarjota nyt jotain uutta – kerää läheisesi ympärille ja lähde koko porukalla jollekin suosituista matkoistamme. Pääsette nauttimaan yhdessä uusista elämyksistä ja kokemuksista mitä parhaimmassa seurassa. Reissussa ovat mukana siis ainoastaan sinä ja läheisesi.

Tutustu koko matkavalikoimaamme kotisivuillamme. Kun olet löytänyt mieluisan matkan, voit alkaa miettiä sopivaa lähtöpäivää, sillä sen voit valita itse. Matkan hintaan vaikuttaa usea eri asia, muun muassa matkalle osallistujien määrä. Minimimäärää matkoille ei ole ja oppaaksi voit valita joko Tema-oppaan (suomen- tai ruotsinkielisen) tai englanninkielisen paikallisen oppaan. 

Toivomme, että innostuit ajatuksestamme saada sinut ja läheisesi jälleen yhteen ikimuistoisella TEMA-matkalla, jolla me olemme suunnitelleet kaiken puolestasi. 

Kiinnostuitko? Otathan meihin yhteyttä, niin me teemme parhaamme, että pääsette jälleen nauttimaan arvokkaasta yhdessäolosta, tällä kertaa unelmien matkalla.

Asiakaspalvelumme puhelinnumero on 09 42 45 22 98 tai voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen info@temamatkat.fi.

 
XClose
 
XClose
Tilaa TEMA-matkojen uutiskirje!

Uutiskirje pitää sinut ajan tasalla TEMA-maailman tapahtumista. Saat suoraan sähköpostiisi viimeisimmät matkauutuudet, houkuttelevat tarjoukset ja kertomukset kaukaisista maailmankolkista. .

Täytä vain tiedot alle ja lähetä tilaus matkaan!


Jokaisen Teman Uutiskirjeen alalaidassa on peruutuslinkki, jota klikkaamalla voit päättää tilauksesi koska tahansa.