Hyvä tietää

Bussit

Tema-matkoilla käytettävät bussit ovat kohdemaan taso huomioiden hyvätasoisia. Välttämättä bussien taso ei siis ole aivan sama, kuin mihin me olemme Suomessa tottuneet. Joillakin kiertomatkoilla on käytännön syistä käytettävä pienempiä busseja, sillä suuret bussit eivät pääse perille kaikkiin vierailukohteisiin.

Istuinpaikkoja bussissa vaihdetaan päivittäin, sillä kaikilta paikoilta ei aina näe yhtä hyvin. Tema-opas kertoo asiasta ensimmäisen päivän aikana ja hän odottaa, että osanottajat vaihtavat omatoimisesti paikkoja. Matkapahoinvoinnista kärsivät eivät tästä johtuen voi varata itselleen samoja paikkoja koko matkan ajaksi.

Kiertomatkalla käytettävässä bussissa saattaa olla tummennetut ikkunalasit auringon häikäisyn ja poltteen vähentämiseksi.

Bussissa tupakointi on kielletty kaikilla matkoilla. Tämä kielto ei tavallisesti kuitenkaan aiheuta suurempia ongelmia tupakoitsijoille, sillä taukoja pidetään riittävän usein. 

 
XClose
 
XClose
Tilaa TEMA-matkojen uutiskirje!

Uutiskirje pitää sinut ajan tasalla TEMA-maailman tapahtumista. Saat suoraan sähköpostiisi viimeisimmät matkauutuudet, houkuttelevat tarjoukset ja kertomukset kaukaisista maailmankolkista. .

Täytä vain tiedot alle ja lähetä tilaus matkaan!


Jokaisen Teman Uutiskirjeen alalaidassa on peruutuslinkki, jota klikkaamalla voit päättää tilauksesi koska tahansa.