Hyvä tietää

Bhutan

Passin tulee olla voimassa vähintään kuusi (6) kuukautta maahan saapumisesta.
Bhutanin viisumi sisältyy matkan hintaan. Paikallinen edustajamme hoitaa viisumin hankinnan ja sitä varten tarvitsemme viimeistään kaksi (2) kuukautta ennen lähtöä:
– värillisen kopion passin kuvasivusta
– passikuva, kuvassa tulee olla vaalea tausta

Lähetä em. kopio ja valokuva joko skannattuna sähköpostilla osoitteeseen passport@temaresor.se tai postitse osoitteeseen: TEMA, c/o Finnmatkat, PL10, 00101 Helsinki. Muista ilmoittaa viestissä myös matkan varausnumero. Bhutanin viisumin saat perillä TEMA-oppaalta. 

Matkustajatiedot: Lisäksi tarvitsemme täydentävät matkustajatiedot kaikilta varauksen matkustajilta lento- ja muita paikallisia varauksia varten. Ilmoita seuraavat tiedot joko sähköpostilla (info@temamatkat.fi), otsikkoon matkavarauksen numero ja lähtöpäivä tai netissä Minun matkani -sivulla aikaisintaan matkavarauksen tekoa seuraavana päivänä ja viimeistään kaksi (2) kuukautta ennen lähtöä.
– Koko nimi (etunimet ja sukunimi) kuten passissa
– Syntymäaika ja -paikka
– Kansalaisuus
– Passin numero, myöntämispaikka (jos se on passissa mainittu) ja -aika sekä viimeinen voimassaolopäivä
– Saapumispäivä (Kathmanduun) ja lennon numero 

 
XClose
 
XClose
Tilaa TEMA-matkojen uutiskirje!

Uutiskirje pitää sinut ajan tasalla TEMA-maailman tapahtumista. Saat suoraan sähköpostiisi viimeisimmät matkauutuudet, houkuttelevat tarjoukset ja kertomukset kaukaisista maailmankolkista. .

Täytä vain tiedot alle ja lähetä tilaus matkaan!


Jokaisen Teman Uutiskirjeen alalaidassa on peruutuslinkki, jota klikkaamalla voit päättää tilauksesi koska tahansa.