Hyvä tietää

Sri Lanka

Passin tulee olla voimassa vähintään kuusi (6) kuukautta maahan saapumisesta.

Suomen kansalaisen on anottava maksuton matkustusvaltuutus/turistiviisumi (Electronic Travel Authorization, ETA). Matkustaja voi anoa matkustusvaltuutuksen ennakkoon aikaisintaan kolme kuukautta ennen maahan saapumista sähköisesti nettisivuilta www.eta.gov.lk. Sen hinta on 35 USD.

Tieto matkustusluvan/viisumin hyväksymisestä vahvistuu yleensä vuorokauden sisällä. Kopio hyväksymisviestistä/viisumista tulee ottaa matkalle mukaan. Jos anomus hylätään, tulee matkustajan ottaa yhteyttä lähimpään Sri Lankan edustustoon. Jos olet epävarma, onko valtuutus hyväksytty, voit tarkistaa hakemuksen tilan netistä: https://eta.gov.lk/etaslvisa/pages/checkStatus.jsp.

Tarkempia ohjeita matkustusvaltuutuksesta englanniksi netissä www.eta.gov.lk ja www.immigration.gov.lk. Matkustusluvan hyväksymisviestin lisäksi matkustajalla edellytetään olevan maahan saapuessaan:
– passi, joka on voimassa vähintään 6 kk maahan saapumisesta
– vahvistettu paluulentolippu
– riittävät varat matkan ajaksi

ETA-matkustusvaltuutus on voimassa kolme (3) kuukautta sen myöntämispäivästä ja sillä voi oleskella maassa 30 päivää.

Voit myös kääntyä Visumservicen puoleen, joka auttaa halutessasi matkustusvaltuutuksen anomisessa, ks. www.visumservice.fi/fi/Agents/TEMA/Sri-Lanka

Lisätietoja tarvittaessa Sri Lankan edustustosta Ruotsista tai www.slembassy.se tai puh + 46 8 663 65 23.

 
XClose
 
XClose
Tilaa TEMA-matkojen uutiskirje!

Uutiskirje pitää sinut ajan tasalla TEMA-maailman tapahtumista. Saat suoraan sähköpostiisi viimeisimmät matkauutuudet, houkuttelevat tarjoukset ja kertomukset kaukaisista maailmankolkista. .

Täytä vain tiedot alle ja lähetä tilaus matkaan!


Jokaisen Teman Uutiskirjeen alalaidassa on peruutuslinkki, jota klikkaamalla voit päättää tilauksesi koska tahansa.