Hyvä tietää

Kuuba

Passin pitää olla voimassa vähintään kuusi (6) kuukautta matkan jälkeen. Suomalaiset eivät tarvitse varsinaista viisumia Kuubaan, mutta ennakolta on anottava maksullinen turistikortti, joka esitetään maahan saapuessa maahantuloviranomaisille. Turistikortti ei sisälly matkan hintaan. On tärkeää säilyttää turistikortti koko matkan ajan, sillä se on näytettävä viranomaisille myös maasta poistuttaessa. 

Halutessanne Tema-matkat auttaa Kuuban turistikortin hankkimisessa. Jos haluatte käyttää palveluamme, ilmoittakaa siitä matkavarauksen teon yhteydessä ja lähettäkää skannattu kopio passin kuvasivusta sähköpostiosoitteeseen passport@temaresor.se tai tallentakaa kopio Minun matkani -sivun Asiakirjat-osioon viimeistään 40 vuorokautta ennen lähtöä. Muistakaa mainita sähköpostin otsikossa matkan varausnumero. Kauttamme hankitun turistikortin hinta on 55 EUR/matkustaja. Toimitamme turistikortin lentolippujen mukana kirjeitse varauksella annettuun postiosoitteeseen.

Turistikortin voi hankkia itse myös Kuuban suurlähetystöstä Helsingissä heti kun Tema on toimittanut lentolipun. Lisätietoja: Kuuban suurlähetystö, puh. 09 680 2022, http://misiones.minrex.gob.cu/es/finlandia.

Matkustajatiedot
Ilmoita Minun matkani -sivun kautta kaikkien varauksen matkustajien nimet (kuten passissa), syntymäajat ja passien numerot lentoyhtiöitä varten. Ilmoita tiedot netissä Minun matkani -sivulla viimeistään 65 päivää ennen lähtöä tai välittömästi varauksen tekoa seuraavana päivänä. Tiedot voi ilmoittaa myös sähköpostilla (passport@temaresor.se), muista ilmoittaa myös matkasi varausnumero sähköpostin otsikossa. 

Huom!
Kuuban viranomaiset vaativat, että jokaisella Kuubaan matkustavalla henkilöllä tulee olla matkavakuutus, joka korvaa sairaudesta aiheutuneet lääke-, lääkäri-, sairaala- ja kotiinkuljetuskulut. Jos matkustajalla ei ole maahan tullessaan matkavakuutusta ja todistusta sen olemassaolosta (englanninkielinen), on kuubalainen matkavakuutus ostettava saapuessa Havannan lentokentältä (2 CUC/pv/hlö, yli 70-vuotiailta 4 CUC/pv/hlö, maksuvälineenä käyvät vain vaihdettavat pesot). Suosittelemme matkustajavakuutuksen lisäksi matkatavaravakuutuksen ottamista ennakkoon.

 
XClose
 
XClose
Tilaa TEMA-matkojen uutiskirje!

Uutiskirje pitää sinut ajan tasalla TEMA-maailman tapahtumista. Saat suoraan sähköpostiisi viimeisimmät matkauutuudet, houkuttelevat tarjoukset ja kertomukset kaukaisista maailmankolkista. .

Täytä vain tiedot alle ja lähetä tilaus matkaan!


Jokaisen Teman Uutiskirjeen alalaidassa on peruutuslinkki, jota klikkaamalla voit päättää tilauksesi koska tahansa.